BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Kabelverksgatan 3, vån 5

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 2917
  • 7044
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna toppmoderna och stilrena lägenhet belägen i ambitiösa Älvsjöstaden, där ett helt nytt urbant område tar form precis intill Solbergaskogen. När Älvsjöstaden står färdigt blir det en levande miljö med en blandning av hyresrätter, bostadsrätter, butiker, restauranger och uteserveringar. Mellan de nybyggda kvarteren anläggs grönskande innergårdar och inspirerande parkstråk som balanserar stadsmässiga kvaliteter med hemtrevliga. Här finns plats för både samvaro och avskildhet, vila och aktivitet. Välkommen till Entrékvarteret!

Generellt om lägenheten
Här finner ni en mycket påkostad och stilren lägenhet belägen högt upp i huset med en stor härlig balkong, tjusig utsikt och en genomtänkt layout. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Bostaden har synnerligen behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.  

9 Kvm balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Här finns även möjligheten till helt flexibel inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna.

Kök - Njutning och umgänge
Toppfräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består dubbla kyl/frysar, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd micro och ugn. Här finns även en från start planerad flexibilitet för den som vill ha ett mer klassiskt avskilt kök (se streckad vägg på planskissen). 

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Tre bra sovrum
Lägenheten rymmer tre bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet har utgång till lägenhetens balkong, generösa fönsterytor och en rogivande stämning. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. För förvaring finns två fristående garderober och i direkt anslutning till rummet finns en garderobsvägg med skjutdörrar. De två andra sovrummen har även de mycket god möblerbarhet och plats för såväl rejäla sängar som skrivbord och övrigt passande möblemang. Även här finns bra förvaring i form av rymliga garderober.

Dubbla badrum - Problemfria mornar!
Här får man två snygga badrum för problemfria mornar. Det större badrummet har badkar med vikbar duschvägg, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork och ett badrumsskåp. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över. Det andra badrummet är utrustat med dusch med duschväggar i glas, toalett, tvättställ samt ett badrumsskåp.

Hall
Välkomnande möblerbar hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en rejäl garderobsvägg. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.