BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Handen, Haninge

Nynäsvägen 84, vån 8.

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 3391
  • 4445
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende på 8:e våningen med två balkong samt stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp intill eftertraktade Haninge Centrum. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med milsvid utsikt och en enastående känsla för detaljer och estetik.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare de stora fönsterpartierna i fritt läge med härligt ljusinsläppet. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök perfekt utrymme för både matplats, två rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.  Det finns även en möjlighet att göra om den till en 4 rok.

Haningeterrassen är en av Stockholms modernaste och högsta byggnader i attraktivt läge som kännetecknas av toppfina och stilrena materialval som tillsammans med oslagbar utsikt skapar ett ytterst trivsamt och unikt boende. I huset finns även en gemensam takterrass för föreningens medlemmar. Nya Haningeterrassen växer fram till en levande stadsdel med ca 600 bostäder, ett planerat specialistsjukhus, biograf, butiker, restauranger samt en ny modern bussterminal.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i.

Varmt välkommen på visning!

- Toppfin lgh på vån 8 med två balkonger
- Milsvid utsikt
- Möjlighet att göra om till en 4 rok
- Stilrena ytskikt
- Exklusivt och unikt boende i
  eftertraktade Nya Haningeterrassen
- Optimal planlösning
- Gemensam takterrass
- Utmärkta kommunikationer inom
  gångavstånd till både pendeltåg och bussar.
- När både city och grönområden