BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Handelsvägen 16

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 6978
  • 17038
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenheten ligger på entréplan i ett vackert sekelskifteshus och här möts vi av ett boende som fyller alla sinnen med behag, en mjuk, harmonisk känsla med smakfulla materialval. Sällskapsrummet ligger perfekt mot lugna Handelsvägen och präglas av en härlig volym, dels tack vare den generösa takhöjden och dels genom generösa fönsterpartier. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum fulländar rummets kvaliteter. Det renoverade köket kan bara beskrivas som härligt: ny inredning tillsammans med slipade trägolv och en platsbyggd köksö. Sovrummen ansluter till sällskapsrummet via hallen och förenar den genomgående planlösningen på ett trevligt sätt. Mot gården tittar sovrummen och ger en mysig utsikt över innergården. Här blir villakänslan påtaglig! Badrummet är nyligen renoverat. Varmt välkomna på visning!

Ni som flyttar in i föreningens vackra sekelskifteshus kan bland annat se fram emot detta:

* En rymlig trea på 78 extremt effektiva kvadrat.
* Fantastiskt fint renoverat kök med köksö
* Tidstypiska vackra trägolv som löper enhetligt genom rummen
* Renoverat badrum.
* Låg avgift
* Medlemskap i en brf med familjärt engagemang.

Gamla Enskedes historia har formats sedan början av 1900-talet. Här finns idag ett kreativt och pulserande liv som är unikt i Stockholm. Den speciella atmosfär som råder, här finns Gamla Enskede bageri, välrenommerade Enskede Matbod, Matateljén och mysiga småbutiker, ger värme och färg åt området. Läget här är fantastisk med endast några minuters promenad från Sandsborgs tunnelbanestation.

Föreningens innergård är verkligen värd ett eget stycke, med springvänlig gräsmatta, sittgrupper och grill, gör detta till en oas att vara på efter en dag på jobbet. Koppla av och njut av fågelsången. Eftersom gården är stor når solens strålar hit större delen av dagen och kvällen. Föreningen är lågt belånad och fastigheten är dessutom i gott skick.

Varmt välkommen på visning!