BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Igeldammsgatan 10

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4684
  • 3095
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena och mycket behagliga tvåa med en stor härlig balkong mot lugn och lummig innergård. Lägenheten är belägen i vackert 20-talshus med ett ypperligt läge på Kungsholmen. Här bor man ett stenkast från Karlbergssjön och endast några minuters promenad från Fridhemsplan. Bostaden är mycket charmig med flertalet bevarade attribut från byggåret som tjusiga trägolv, djupa fönsternischer, spröjsade fönster med spanjoletter och spegeldörrar. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till och lättillgängliga rum skapar rymd och ger rikligt med ljusinsläpp. 

Generellt om lägenheten

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på funktion och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn. Köket är mycket välplanerat med dubbla överskåp, spotlightsbelysning och stänkskydd i härdat glas. Köket är även utrustat extra djup bänkskiva (80 cm) i granit som ger en exklusiv känsla och goda avlastnings- och tillberedningsytor. 

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Härligt vardagsrum med underbar atmosfär som förstärks av dom vackra fönstren och de nischer som skänker rummet liv och gör det till något utöver det vanliga. Rummet har väldigt bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Från rummet når man även via helglasade balkongdörrar lägenhetens stora balkong.

Balkong – Suddar ut gränsen mellan ute och inne
Rymlig balkong där man i lugn och ro kan njuta av sommaren och utsikten över föreningens vackra och lummiga gård.

Sovrum – Rogivande och lugnt
Stort sovrum med lugnt och rogivande gårdsläge. I sovrummet finns gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord, byråer och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en garderobsmodul med skjutdörrar fint placerad i rummet.

Hall – Välkomnande och funktionellt
Yteffektiv hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. För förvaring finns en garderob. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum – Stilsäkert och exklusivt
Mycket stilsäkert badrum med väggarna kaklade med stora vita plattor och golvet belagt med melerad mosaik som ger ett fint skimmer. I duschen har man även brutit av med samma mosaik som ligger på golvet. Badrumsutrustningen består av vägghängd toalett, takdusch med duschvägg i glas, handdukstork, tvättställ med förvaringshylla undertill samt ett badrumsskåp. Badrummet är även utrustat med golvvärme och spotlightsbelysning med dimmerfunktion.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra och rymligt vindsförråd om ca 8 kvm med snedtak.