BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 144

  • 4 rum och kök
  • 111 kvm
  • 6.600.000 kr FAST PRIS
  • 3775
  • 14110
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Brohuset. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. Genomgående planlösning men sjöutsikt från samtliga fönster samt en inglasad balkong på hela 18 kvm. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med en enastående känsla för detaljer och estetik.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna med bland annat utsikt mot Årstaviken. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter och en genomgående hög standard.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för både matplats och goda sällskapsytor, ett rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter, två mindre sovrum, två, helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. För vidare info om inredningsval se bifogad pdf "Tillval lgh 21301".

Nyproducerad och inflyttningsklar. Bostadsrätten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för tidsbokning av informationsmöte och planritningsvisning.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Balkong på hela 18 kvm med utsikt mot Årstaviken
- Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck
- Två badrum
- Stilrena ytskikt
- Exklusivt och unikt boende i eftertraktade Brohuset
- Optimal planlösning
- Gemensam takterrass
- Närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 4 rum och kök . Våningsplan 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 21301. Föreningen Brf Brohuset.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6.600.000 kr FAST PRIS. Månadsavgift 5 637 kr (Värme, Kallvatten ingår). Andel i föreningen är 0.82 %.

Driftskostnad

Totalt 856 kr/mån (10 270 kr/år) varav el 300 kr/mån, vatten/avlopp 136 kr/mån, försäkring 200 kr/mån, övrigt 220 kr/mån. Antal personer: 3. Driftkostnaderna är uppskattade. Punkten "övrigt" avser obligatorisk kostnad för bredband, TV och IP-telefoni.

Förening
Brf Brohuset i Liljeholmen består av en fastighet och omfattar 162 st bostadsrättslägenheter. Högst upp i fastigheten ligger föreningens gemensamma takterrass som bjuder på milsvid utsikt över Stockholm. Från den nionde våningen når man Årstabron som tar dig snabbt till Södermalm.

Kabel-TV och bredband
Föreningen är ansluten till Telia "Triple Play" vilket innebär att Telia levererar bredband, TV och IP-telefoni (obligatorisk avgift 220 kr/mån).

Parkering
Föreningen förbinder sig att teckna nyttjanderättsavtal avseende 111 parkeringsplatser i Bergrumsgaraget. Kostnaden för en plats via föreningen är 1400 kr/månad.

Gemensamamhetsutrymmen
Till lägenheten tillhör ett förråd. I föreningen finns cykelrum, barnagnsrum samt soprum. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass som medlemmarna kan njuta av. 

Områdesbeskrivning

Vid Liljeholmskajen har en ny stadsdel med riktig innestadskänsla växt fram. Med närhet till grönområden, Mälaren och innestaden finns det något för alla. I området finns matbutik, flera populära restauranger så som Indian Garden och Primo Ciao Ciao samt det mysiga stenugnsbageriet Brot. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik.

Kommunikationsmässigt är området mycket välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med stationerna Årstaberg/Årstadal. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, pendel, tvärbana, och bussar.

Här har ni närhet till allt som önskas av kommunikationer, city samt grönområden och vackra Årstaviken. Vid Liljeholmskajen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med utmärkt service.

I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och möjligheter till bad.

I kvarteret finns den populära parkleken Blomsterdalen, ett välbesökt utflyktsmål med gott om roliga och annorlunda lekredskap, som klätterdrake, lekhus, hundskulpturer, stilfulla stenarbeten och trevliga sittplatser.

Det som gjort Liljeholmen så populärt är troligen kombinationen av innerstad och sjöläge samt närheten till restauranger, kafeér, Liljeholmstorget samt Södermalm.