BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 8A.

  • 3 rum och kök
  • 83 kvm
  • Såld
  • 6043
  • 2727
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu! Nu finns äntligen möjlighet att bo i Liljeholmens vackraste sekelskiftes fastighet, lugnt och ostört läge med 5 minuter promenad till såväl Hornstull som Liljeholmstorget. Denna smakfulla pärla är perfekt planerad med generösa sällskapsytor och stor balkong som man med fördel kan njuta av fri utsikt i kvällssolen.

Denna lilla paradvåning erbjuder även underbar karaktär med alla tidstypiska detaljer bevarade såsom vackra fiskbensparkett, kakelugnar, spegeldörrar, djupa fönsternischer i marmor samt välvda rumshörn vilka gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden (3,30 m) i kombination med generösa fönsterytor i gavel gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär. 

Väldisponerad bostad där alla rummen ligger i ostörda lägen mot lugn innergård. Bostaden passar såväl för sociala tillställningar som för ett bekvämt familjeliv. Här finns stora umgängesytor i såväl kök som vardagsrum. Via vackra pardörrar når man ett underbart masterbedroom som med sitt gavelläge, välva väggar och kakelugn verkligen gör bostaden unik. Härtill är den stora balkongen ett privilegium, här kan ni med fördel njuta av kvällssolen. Intill hallen ligger även ett mindre rum som passar utmärkt som ett barnrum, kontor eller walk-in-closet. Bostaden kan konverteras om till en perfekt planerad 4:a, se alternativ planskiss. 

Bostaden har mycket goda förvaringsytor via en rymlig klädkammare med förvaringshyllor ändå upp i tak som medför att säsongens alla kläder får plats här.  

Mycket populär och skuldfri förening med spännande omgivning där historia blandas med det moderna. Här har man tillgång till Liljeholmstorget och Södermalms stora affärsutbud ett stenkast bort, sjön Trekanten och tunnelbanan- finns på bara några minuters gångavstånd. Världen och Arlanda når du på 50 minuter med flygbussarna från Liljeholmen. 

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

 

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Härlig karaktär
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av den vackra fiskbensparketten och kakelugnen samt generös takhöjden om 3,30. Rummet generösa yta och disponering medför till härliga sällskapsytor som kan möbleras efter behov. 

Balkong - Bästa solläge
Här har man en stor balkong som är belägen i ostört läge mot gården. Balkongen har härlig fri utsikt och bästa solläge med kvällssol. 

Kök - Stiligt och praktiskt
Snyggt och platsbyggt kök med härlig fri utsikt, utan insyn. Köket har goda förvaringsytor bakom beige köksluckor, ändå upp till tak. Här finns också extra förvaring via ett inbyggt skafferi. Köksutrustningen är alla från ansedda fabrikat och består av induktionshäll, varmluftsugn, spiskåpa, diskmaskin (2016) samt kyl/frys stilfullt integrerat. Matplats för 7-8 personer med utsikt över takåsar. På golvet ligger ett praktiskt och stiligt vinylgolv. Köket har även separat ingång till trapphuset.  

Master bedroom - Här trivs man
Via vackra pardörrar når man ett underbart masterbedroom som med sitt gavelläge, välvda väggar och kakelugn verkligen gör bostaden unik och skapar en rogivande stämning. Rummet är stort och ligger i ostört läge mot gården. Här kan man möblera med såväl dubbelsäng som arbetshörna och extra garderober. 

Barnrum/kontor - Ostört och charmigt
Via hallen når man ett rum som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Rummet som ligger i ostört läge mot gården har ljusa behagliga färger på väggarna med inslag av passande fondtapet. 

Badrum - dubbla badrum med både badkar & dusch
Bostaden har två badrum, det första nås via hallen och har vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv. Badrummet är utrustar med dusch, wc och handfat. Det andra badrummet ligger intill masterbedroom och köket. Badrummet har vita kaklade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. Badrummet har ett snyggt inkaklat badrum, handfat och tvättmaskin (2016) och bra förvaring via överskåp. 
 
Hall - Välkomnande 
Via vackra pardörrar når man av en välkomnande hall med vackert fiskbensparkettgolv. Hallen öppnar upp bostaden på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm med vackert fiskbensparkett och generösa takhöjd. Goda avhängningsytor via hatthylla.

Walk in closet - Förvaringsdrömmen
Bostaden har förutom ett stort vindsförråd perfekta förvaringsytor i bostaden. Intill vardagsrummet når man en stort walk in closet med hyllsystem, ändå upp i tak. Här ryms säsongens alla kläder.