BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Zinkensdamm

Lundagatan 44B

  • 1 rum och kök
  • 27.5 kvm
  • Såld
  • 6709
  • 5259
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen i vackert 30-talshus med utmärkt läge mellan Skinnarviksberget och Hornstull. Bostaden ligger mot gården och har flertalet bevarade attribut från byggåret som djupa fönsternischer, vackra trägolv samt spegeldörrar. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med högt till tak skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge på Södermalm.

Generellt om lägenheten
Fint vardagsrum med en rogivande stämning och mycket bra möblerbarhet där man får plats för såväl säng som soffa. Det finns en klädkammare för förvaring, som är diskret placerad i rummet.
Öppningen mellan kök och vardagsrum pryds av en bänkskiva av trä som blir den perfekta matplatsen på liten yta. 
Praktiskt kök med ett charmigt fönster som ger fint ljusinsläpp. Köksutrustningen består av kyl/frys, gasspis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Svartkaklat stänkskydd ovanför arbetsbänken som ger en tuff kontrast mot de vita köksskåpen.

Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Perfekt att landa smutsiga matkassar och välkomna gäster i. Den fristående garderoben ingår om så önskas.

Yteffektivt badrum med halvkaklade väggar och ljus våtrumsmatta. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat, badkar och badrumsskåp.