BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Landsnora - Edsberg - Sollentuna

Rudbecks väg 151

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 3041
  • 1494
Värdera din bostad

Beskrivning

Varm välkommen till en nyproducerad 2:a med nära mysiga och lugna Edsberg med en rymlig och härlig balkong på ca hela 19 kvm i eftertraktat sydostläge. Här bor du med en optimal planlösning, stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp samt närhet till natur, vatten och bra kommunikationer.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med genomgående planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier. Här möts du av en välkomnande entré med bra förvaringsmöjligheter, ett toppfräscht sällskapskök, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, välplanerat vardagsrum med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck, rogivande sovrum med flera garderober samt en fantastisk balkong för härligt umgänge under sommarhalvåret. Vidare har lägenheten genomgående ekparkett, 

Genomtänkt och modern arkitektur.

Här bor du i en modern och genomtänkt boendemiljö med närhet till såväl vacker natur, härliga grönområden, Edsviken,  samt bra kommunikationer. I närheten finns bussar som enkelt tar dig vidare till Sollentuna C där det finns pendeltåg till Stockholm City eller Arlanda . Sammantaget är detta ett oslagbart boende med livskvalité.

Nyproducerad och inflyttningsklar.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress
- Nyproducerad lägenhet
- Stor och härlig balkong ca 19 kvm
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin och kombimaskin
- Bra kommunikationer
- Nära vatten, grönområden och natur



 

 

Högst upp i huset i ett härligt syostläge finner du en stor gemensam takterrass  Det finns även en övernattningsrum att hyra för nära och kära. Garage under huset som nås via hiss.