BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ekudden

Ekuddsvägen 3

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 11931
  • 2818
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart boende med milsvid utsikt över Järlasjöns glittrande vatten och med landmärken som Hammarbybacken i blickfånget. Här finner ni en mycket snyggt renoverad funkislägenhet i hörnläge, med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig balkong om 5 kvm i soligt sydvästläge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Lägenhetens generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge på Ekudden nära både stad och natur. Bostaden har genomgående mycket fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Generellt om lägenheten 

Suterränghus
Huset är byggt i suterräng med 12 våningar mot gatan och 13 våningar mot Järla sjö. Denna lägenhet ligger på våning 2 av 13 mot sjösidan.

Vardagsrum - Utgång till balkong
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och accessen till lägenhetens stora balkong. Rummets utformning möjliggör att man på ett naturligt sätt får gott om plats för både en vardagsrumdel med soffgrupp och en matsalsdel med utrymme för ett rejält matsalsbord. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

5 Kvm balkong - Bästa solläge!
Här har man sin egen fristad som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På den rymliga balkongen som har sol från mitt på dagen till solnedgång finns gott plats för bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solnedgången över vattnet och titta på båtarna som glider förbi. För den som vill förlänga säsongen lite eller skapa ett mysigt uterum när det börjar bli lite kallare så finns även möjligheten att glasa in balkongen med flexibel balkonginglasning. Balkong, fönster och uteplats markiser får även monteras med rådande regler och efter godkännande av styrelsen. 

Välplanerat Kök
Stilrent och hemtrevligt kök renoverat 2015 med gott om förvarings - och avställningsytor där man även utnyttjat takhöjden och installerat dubbla överskåp. Köksutrustningen är av hög kvalitet och består av spishäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, integrerad kyl, integrerad frys samt inbyggd ugn och micro i högskåp. Matplatsen för 4–5 personer är trevligt placerad vid kökets fönster som bjuder på en fridfull vy.

Sovrum 1
Rogivande sovrum med gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Lugnt läge mot Sjösidan!

Sovrum 2
Fint sovrum med gott om plats för både en rejäl säng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Här Rummet vetter mot Sjösidan som bjuder på såväl utsikten som den vackra och lugna miljön.

Badrum
Fint badrum med helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grafitgrått klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch med vikbara duschväggar i glas, tvättställ med tillhörande underskåp, badrumsskåp, handukstork samt en tvätt- och torkmaskin 2 in 1.

Möblerbar hall
Välkomnande möblerbar hall med snygg grå instegsklinker. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar.

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en stor inredd klädkammare och här finns även en platsbyggd garderob.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra förråd om ca 4 kvm.