BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Möregatan 6, 4 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 4837
  • 3842
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk bostad med ett, två eller tre sovrum. Nyskapande och innovativa lösningar tillsammans med en exceptionellt bra planlösning möjliggör ett boende utöver det sedvanliga. Högt belägen med balkong mot lugn återvändsgata. Vackra detaljer såsom vitbetsad fiskbensparkett och fönsterbrädor av marmor. Mysigt kvarter med närhet till Rosenlundsparken, stadspuls och kommunikationer.

Hall - perfekt att välkomna gäster i
Då du kliver över tröskeln till lägenheten möts du av en yteffektiv hall. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vitbetsad fiskbensparkett. I angränsning till hallen ligger badrummet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

 

Kök - så smakfullt
Fortsätter du rakt fram finner du det smakfullt renoverade köket som har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köksinredningen består av vita släta underskåp med mässingsbeslag. Som stänkskydd sitter ett vitt kakel med grå fog och på den några öppna hyllor för förvaring. Den gröna marmorbänken inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av spishäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn samt vinkyl. Fristående kyl/frys från SMEG och infällda spotlights i taket.

 

Vardagsrum - med eller utan sovalkov
Vardagsrummet är ett luftigt och lättmöblerat rum där planlösningen kan varieras efter behov. I och med den delvis öppna planlösningen kan matbordet förlängas efter storleken på kalas. Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Det här blir den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den större bekantskapskretsen. Rummet har ett stort fint fönsterparti, genom vilket ljuset skiner in över vitmålade väggar och vitbetsad fiskbensparkett. Här finns även utgången till balkongen som har ett östligt läge. Säljaren har på ett fyndigt sätt delat av vardagsrummet med en garderobsvägg och på det sättet fått en fin sovalkov som rymmer en 140-säng.

Två små sovrum – eller ett stort
Idag har det stora sovrummet delats av till två små, där familjens minstingar huserar. Smidig skjutdörr mellan rummen och vackra överljusfönster. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet återfinns vitbetsad fiskbensparkett. I angränsning till sovrummen finns en rymlig klädkammare med tillhörande garderob och linneskåp. Det går givetvis att återställa till originalplanlösningen och få ett stort sovrum.

Badrum 
I angränsning till hallen ligger badrummet som har gråmålat golv och vitkaklade väggar. Det finns badkar, handfat med tillhörande underskåp, badrumsskåp och wc.