BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Hornsbruksgatan 11, 5 & 6tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 5331
  • 11095
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp på våning fem och sex i denna välskötta fastighet från sent 1960-tal, finner ni denna perfekt planerade tvåa som dessutom kan stoltsera med ett renoverat kök och badrum samt en stor klädkammare. Det höga läget inger ett behagligt lugn och är så tyst att man glömmer att man befinner sig i en storstad. Här får ni perfekt planerade kvadratmetrar och känslan är mycket större än de 48 kvm som står angivet. Kom hit och upplev denna på plats, du kommer att bli förvånad!

Lägenheten är mycket väldisponerad i två plan och dess öppna planlösning i kombination med de stora fönsterpartierna gör att lägenhetens alla kvadratmeter känns väl nyttjade. Sovrummet ligger lugnt och väl avskilt från de sociala delarna av lägenheten och är mycket väldisponerat med bra förvaring. Allt är i mycket gott skick, det är bara att packa upp flyttkartongerna och börja leva.
Den gemensamma gården är en njutning för den som vill socialisera med grannar och vänner. En centralt belägen möbelgrupp med tillhörande grill skapar skön känsla och inbjuder till samvaro.

Närmaste tunnelbanehållplats heter Hornstull och ligger bara tvärs över gatan, belägen på perfekt avstånd då den varken syns eller hörs. Njut av kontrasterna som detta område bjuder på! Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa omfamnas du av tystnaden som råder invid underbara Bergsunds Strand, Långholmens klippbad och i Högalidsparken. Med helt rätt läge i stan och fina detaljer är denna lägenhet en riktig pärla!

Varmt välkommen på visning!