BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Arninge - Täby

Hägerneholmsvägen 6B, vån 4

  • 1.5 rum och kök
  • 33 kvm
  • Såld
  • 840
  • 1875
Värdera din bostad

Beskrivning

I nya stadsdelen Hägerneholmen i Täby erbjuds nu en möjlighet att förvärva en nyproducerad 1.5 :a högst upp i huset med alla tänkbara bekvämligheter som optimal planlösning, stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp, balkong samt närhet till natur, vatten och bra kommunikationer.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med genomgående planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier. Här finner du ett kombinerat vardagsrum och kök med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck med plats för både umgänge och matplats. Sovrummet har ett lugnt och rogivande läge med glasparti mot köket. Rymlig balkong som är delvis inglasad för härligt umgänge under sommarhalvåret. Vidare finner du ett toppfräscht sällskapskök, ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter genom garderober i hall och sovrum. Genomgående parkettgolv och vita väggar.

Genomtänkt och modern arkitektur med ordentlig takghöjd ca 2.7 meter,

Vid Hägerneholmen bor du i en modern och genomtänkt boendemiljö med närhet till såväl vacker natur, härliga  grönområden, vatten och bra kommunikationer. Det nyanlagda och centralt placerade grönområdet Hägerneholmsparken blir Hägerneholms hjärta med goda möjligheter till rekreation och lek.

Det finns pendlartbussar till Stockholm City. Nytt resecentrum kommer byggas inom någon kilometer och kommer bli ett trafiknav med bland annat en ny station för Roslagsbanan och en bussterminal för nya busslinjer m.m Arninge handelsplats finns på gångavstånd med stormarknad, butiker, cafeér och all tänkbar service. Täby Cetrum finner du på cykelavstånd.

Sammantaget är detta ett oslagbart boende med livskvalité.

Nyproducerad och inflyttningsklar i Juli 2018. Lägenheten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Högst upp i huset!
- Bästa adress vid Hägerneholmen
- Nyproducerad lägenhet
- Härlig balkong delvid inglasad
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Utmärkta kommunikationer i området