BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 86, 3tr

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 6775
  • 5073
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna synnerligen välplanerade 1,5:a där allt känns rätt. Bygglov för balkong från vardagsrummet. Lägenheten är trivsam och har ett högt läge mot föreningens gård. Här erbjuds ett ljust och insynsfritt boende med välplanerade kvadratmeter. 

Generellt om bostaden:
- Högt läge mot innergård
- Möjlighet att bygga balkong i höst
- Sovalkov med plats för dubbelsäng 
- Möbleringsvänligt vardagsrum 
- Fräscht badrum med dusch
- Generöst med förvaringsutrymmen
- Stora fönsterpartier
- Välskött förening med mycket god ekonomi och låg belåning (1626 kr)
Hallen är yteffektiv med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av tre garderober samt hatthylla. Access till det helkaklade badrummet med dusch, handfat med tillhörande underskåp, badrumsskåp, handdukstork och wc. Till höger om hallen ligger det delvis nyrenoverade köket med effektiv skåpsinredning som slukar mycket. Gedigna arbetsbänkar inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av spishäll med tillhörande ugn, spiskåpa, diskmaskin och kyl/frys. Matplats för mysiga middagar med nära och kära med samtal som aldrig vill ta slut. I det rymliga vardagsrummet finns det plats för soffa och övrigt möblemang efter tycke och smak. Lite avskilt ligger en sovalkov där en större säng utan problem ryms. Balkongbygge under hösten/våren med utgång från vardagsrummet är möjligt för en köpare.

Den alternativa plankissen är ett förslag på hur man kan göra om lägenheten och få ett sovrum. Ombyggnationen kräver tillstånd från föreningen.