BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge

Nynäsvägen 84, vån 6

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 3860
  • 3102
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende på 6:e våningen med milsvid utsikt, två balkong samt stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp i eftertraktade Haninge centrum. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med en enastående känsla för detaljer och estetik.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter som välplanerade kvadratmeter, en genomgående hög standard.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum med perfekt utrymme för både matplats och goda sällskapsytor, två rogivande sovrum med bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. För vidare info om inredningsval se bifogade pdf inredninsval.

Haningeterrassen är en av Stockholms modernaste och högsta byggnader i attraktivt läge som kännetecknas av toppfina och stilrena materialval som tillsammans med oslagbar utsikt skapar ett ytterst trivsamt och unikt boende. I huset finns även en gemensam takterrass för föreningens medlemmar. Nya Haningeterrassen växer fram till en levande stadsdel med ca 600 bostäder, ett planerat specialistsjukhus, biograf, butiker, restauranger samt en ny modern bussterminal.

Nyproducerad och inflyttningsklar från 2018-09-15. Bostadsrätten säljs på ritning och det finns således ingen möjlighet att erbjuda visningar.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

- Toppfin lgh på vån 6 med två balkonger
- Milsvid och oslagbar utsikt
- Stilrena ytskikt
- Exklusivt och unikt boende i
  eftertraktade Nya Haningeterrassen
- Optimal planlösning
- Gemensam takterrass
- Utmärkta kommunikationer inom
  gångavstånd till både pendeltåg och bussar.
- När både city och grönområden