BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Långholmsgatan 7A, nb

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 5613
  • 2639
Värdera din bostad

Beskrivning

- Uteplats i söderläge 
- Nyrenoverad 
- Trägolv
- Spegeldörrar
- Generös takhöjd
- Kakelugn (fungerar ej)

Välkommen till denna charmiga lägenhet, som är belägen mellan två innergårdar i ett av Södermalms mest efterfrågade områden. Varsamt renoverad på ett sätt som bejakar både öga och själ och detaljer från förra seklet finns det gott om. Välkomnande hall med trägolv. Perfekt att landa smutsiga matkassar och välkomna gäster i. I angränsning till hallen ligger det nyrenoverade och fräscha badrummet med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolv med tillhörande golvvärme. Det finns dusch, handfat med tillhörande förvaringslådor samt wc. Förberett för tvättmaskin. Till höger om hallen ligger det rymliga vardagsrummet med vitmålade väggar och trägolv. Ena hörnet pryds av en kakelugn (fungerar ej) och det finns en klädkammare för förvaring. Här finns även utgången till den stora altanen som under årets varma månader blir ett extra rum. Varför inte ta med kvällskaffet ut? Kulörta lyktor, en filt om ryggen när det skymmer och samtal med nära och kära som aldrig vill ta slut.

Mot föreningens andra gård ligger det rofyllda sovrummet, även det med trägolv och vitmålade väggar. Här ryms dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov.

Vägg i vägg med sovrummet ligger det sobra totalrenoverade köket med vit skåpinredning. Utrustningen består av spishäll, ugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Vitkaklat stänkskydd och rejäla bänkytor av trä som medger matlagningssällskap.