BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Finn Malmgrens väg 4 C

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • 3.025.000 kr / Såld

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med utmärkt förvaring i flertalet garderober med spegeldörrar samt ett praktiskt städ- och linneskåp. Här ligger det ett snyggt kakel på golvet. Gedigen säkerhetsdörr gör bostaden tyst och trivsam.

Kök
Ljust kök i funktionell vinkel som är lika arbetssamt som stilrent. Praktiska över- och underskåp med vita fronter erbjuder goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor ovan vit laminatskiva. Full maskinell utrustning bestående av varmluftsugn, micro, induktionshäll, diskmaskin, Nespressomaskin samt kyl/frys. Trevlig köksö perfekt för extra förvaring samt serveringsyta. Given plats för matbord intill fönster med härligt ljusinsläpp. Social och öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong.

Balkong
Balkongen erbjuder plats för möblemang och planteringar för att skapa en mysig oas efter alla årstider.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med trevlig öppenhet mot matplats och kök. Lättmöblerade ytor för soffgrupp liksom tv-möblemang och/eller annat önskat möblemang.

Sovrum
Rofyllt sovrum med harmoniskt ljus och ordentlig plats för dubbelsäng och förvaring. Skjutdörrar på varje sida om sängen ger möjlighet för smidig planering av möblemang och bra ljusflöde i bostaden.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker. Handdukstork med timerfunktion. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. I övrigt dusch med duschvägg av glas, wc-stol, handfat med kommod och spegel.

Övrigt
Samtliga lägenheter har tillgång till lägenhetsförråd i källarplan.