BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Sturegatan 47B

  • 1.5 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 883
  • 3913
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende i hjärtat av Sundbyberg med oslagbar utsikt i högt och fritt läge. Här bor du i attraktiva och lugna kvarter med stadens centrum runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där 20-talscharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier, ursprungsdetaljer och höga fönster för härligt ljusinsläpp.

Vidare finner du en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, sällskapsrum med plats för både matplats och soffgrupp och tv-möbel. Köket har bra förvaring med moderna vitvaror och bra arbetsytor. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch.

Lägenheten erbjuder bra förvaringslösningar med skjutdörrsgarderober i hallen.

Sundbyberg har en charmig småstadskänsla med närhet till både city och vackra naturområden och staden är i en expansiv och spännande utvecklingsfas. Här bor du mycket centralt och inom någon minuts promenad finner du stadens centrum med utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar samt butiker, restauranger, och serviceinrättningar

Varmt välkommen på visning!

- Ljus och luftig
- Högst upp i huset
- Oslagbar utiskt i fritt läge
- Höga fönster
- Attraktiva och mysiga kvarter i hjärtat av Sundbyberg
- Helkaklat badrum
- Modernt kök
- Välskött fastighet och stabil Brf
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet
- Ett förråd hör till lägenheten
- Mysig och lugn innergård