BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Aspudden

Erik Segersälls väg 18

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 6194
  • 2199
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen är en av lägenheterna i unika Brf Aspudden Longhorn ute till salu!
Redan i trapphuset möts man av de snygga, industirella materialvalen som präglar hela huset. Väl inne i lägenheten möts man av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. I hallen finns ett slitstarkt klinker på golvet och gott om förvaring i stora skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Ytterligare förvaring finns i tillhörande källarförråd.
Rummet har stilrena trägolv och vitmålade väggar. Här finns plats för dubbelsäng, soffgrupp och matplats. Stort fönsterparti med insynsskyddad utsikt över de centrala delarna av Aspudden. Kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i laminat. Köksutrustningen består av induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och mikro. Från rummet nås även lägenhetens härliga balkong. Badrummet har vackert marockanskt klinker och vitkalkade väggar. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegel, infällda spotlights i taket, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.
Här bor man ett stenkast från mysiga Aspudden centrum med restauranger, caféer, bagerier och t-bana. Vintervikens promenadstråk och badplatser nås på några minuter.

Måste upplevas på plats! Varmt välkomna på visning!

- Unikt tillfälle
- Byggnadsår 2016
- 50 meter till Aspuddens t-bana
- Toppfin och ljus
- Industriell design
- Välplanerade kvadratmetrar
- Kök med diskmaskin
- Stor balkong
- Låg avgift med bredband inluderat
- Badrum med tvättmaskin och torktumlare
- Goda förvaringsmöjligheter
- Hela Aspuddens rika utbud av butiker och restauranger runt hörnet
- Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och buss

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan 2 av 3, hiss finns. Lägenhetsnummer 06. Föreningen Brf Aspudden Longhorn.

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 2 125 kr (Värme, Vatten, kabel-TV (grundutbud), bredband (100/100Mbit) ingår). Andel i föreningen är 10.0 %.

Driftskostnad

Totalt 400 kr/mån (4 800 kr/år) varav El 250 kr/mån, Försäkring 150 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Byggnadsår
2016

Uppvärmning
Värmepump

Föreningen
Brf Aspudden Longhorn är en äkta förening belägen i Aspudden centrum. Föreningen bildades 2015 och består av 9 stycken lägenheter med industrikänsla.

Tv och bredband
Föreningen har Telia Play som leverantör för kabeltv och bredband. Basutbud av tv-kanaler samt bredband (100/100 Mbit) ingår i avgiften.

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. Cykelförråd finns vid entréplan.

Parkering
Möjlighet till boendeparkering på närliggande gator för 500 kr/mån. Föreningen har även en parkeringsplats vid infarten till huset som hyrs ut.

Mark
Föreningen äger marken.

Ägande
Juridisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp. Betalas av pantsättaren.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Aspudden har på senare år vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. Aspudden är som en liten småstad med bevarad charm från förra sekelskiftet. Här finns gott om service såsom affärer, skolor, caféer, restauranger, bokhandel och bibliotek. Promenadavstånd till klippbad vid Mälaren och välkända besöksmål så som Vinterviken men Vintervikens Trädgårdskafé och restaurang Winterviken. I närheten finns även Aspuddsparken med lekplats, plaskdamm och minigolf.

Södermalm nås snabbt och smidigt med tunnelbanan på 5 minuter. Till T-centralen tar du dig på 10 minuter. Kort gångavstånd till Telefonplan med Konstfack och restaurang Landet. I närheten ligger Midsommarkransen med populära Svenska Sushiköket och Hamburgerköket. På bekvämt gångavstånd finns även Liljeholmsgallerian med över 90 butiker, kvällspromenaden tillbaka tar man längs sjön Trekanten.