BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 141, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 28.5 kvm
  • Såld
  • 3816
  • 2191
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 1:a som är helt fri från insyn med rymlig balkong och otroligt låg avgift på bara 1.670 kr/mån! Lägenhetens fönster har ett oslagbart fritt läge med närhet till tunnelbana, buss och Högdalens centrum. Listan kan göras lång. Det blir helt enkelt inte bättre än så här!
Med en optimal planlösning och ett generöst ljusinsläpp blir detta till ett underbart hem där ljuset flödar och med balkong i bästa läge är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Här välkomnas ni av en trevlig hall med både klädkammare samt goda avhängningsmöjligheter på hatthylla. Allrummet har en fantastisk rymd med ett stort fönsterparti som släpper in fint ljus. Härifrån når du även den magiska balkongen som är fri från insyn! Rummet är lättmöblerat och har gott om plats för säng, soffa, matbord och skrivbord. Praktiskt kök med originaldetaljer och bra förvaringsutrymmen i över- och underskåp. Stambytt badrum i gott skick.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och Stockholms största skatepark (High Valley) finns här. Tunnelbanan finns inom några minuters promenad bort och tar dig till stan på bara 19 minuter.

- Låg avgift på bara 1.670 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
- Helt insynsskyddad med härliga ljusinsläpp
- Stambytt badrum
- Populär och välskött HSB förening
- Optimal planlösning och två förråd tillhörande lägenheten
- Ett stenkast från kommunikationer och strövområden
- Ett expansivt område
Varmt välkommen på visning!