BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Ulriksborgsgatan 9

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 4609
  • 3847
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla och moderna lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Lägenheten har en stor härlig balkong om ca 7 kvm och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Bostaden ligger högt upp i huset med ett fritt läge och tjusig utsikt över lummig parkmiljö. Generösa fönsterytor skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten har genomgående hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ypperligt läge i ett av Stockholms mest expansiva områden.

Generellt om lägenheten

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från rummet når man även lägenhetens balkong och här får man ett trevligt samspel mellan ute- och innemiljö. Här finns det även möjlighet att montera infravärmare och glasa in balkongen med öppningsbara och helt flexibla lösningar. Varför inte möblera upp ordentligt och njuta av ett vackert uterum de kallare årstiderna.

KÖK
Påkostat och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd micro, induktionshäll samt en spisfläkt. Sober belysning ovan bänkytor i grafitgrå granit, en nedsänkt diskho och lådbelysning ger köket det lilla extra.

ALKOV
Rofylld alkov med där man med hjälp av flexibla skjutdörrar snabbt kan välja mellan delvis öppet eller helt stängt. Alkoven har plats för en dubbelsäng.

HALL
Välkomnande hall med ett snyggt och praktiskt instegsklinkers. Här finns mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av två garderober med tillhörande överskåp Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vägghängd toalett, handdukstork, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch med duschväggar i glas.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen finns en mycket bra och rymlig klädkammare

ÖVRIGT
- Till lägenheten hör ett bra källarförråd och hissen når även bekvämt förrådsplanet.
 -Stabil förening med eget garage, innergård och gym (Friskis & Svettis) i fastigheten
- T-bana Thorildsplan och Stadshagen (blå och grön linje) inom några minuters avstånd samt bussar och all tänkbar närservice i Lindhagensgallerian