BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm / Hornstull

Hornsgatan 180, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 363
  • 4471
Värdera din bostad

Beskrivning

I pulsen av Hornstull i fastigheten anno 1883 med fönster mot gården hittar ni den här topprenoverad och charmiga pärla med välbevarade tidsenliga detaljer från byggnadsåret. Topprenoverat härligt bistrokök med ljusgråa luckor och öppna ytor och samtliga vitvaror med vacker bänkskiva i carraramarmor. Optimal planlösning med en generös takhöjd på ca 3.10 som gör att lägenheten känns betydligt större än sina 29 kvm. Ett underbart boende på bästa adress som är inflyttningsklart!

 

Väl inne i lägenheten finner du välbevarade tidsenliga detaljer i fin harmoni med modern charm. Boendet karakteriseras av välbevarad och ljusa ytskikt som fiskbensparkett i origina som slipats till perfektion. Här får ni vackra ljusinsläpp från stora fönsterpartier i både kök och vardagsrum. Toppfint kök med gott om arbetsyta samt plats för matbord för 4 personer. Ljust parkettgolv i både hall och kök som samspelar fint mot övrig interiör. Helkaklat badrum med badkar.

Från köket når ni utgången till den rymliga balkongen som vetter i ett lugnt läge mot föreningens grönskande innergård och ligger med sitt sydvästläge vilket erbjuder sol under eftermiddagen mot kvällen. Som om inte det vore nog så har föreningen en gemensam takterass högst upp i fastigheten vilket erbjuder ytterligare sol och utsikt över takåsarna.

Förvaringen har man även löst genom en stor garderobslösning i vardagsrummet där ytan möjliggör en separat sovalkovdel och plats för dubbelsäng. Gott om avhängning i hallen och till lägenheten hör även ett vindsförråd. Med sitt lugna men samtidigt optimala läge med lummig grönskande gård och gemensam takterrass i fastigheten som skärmar av stadens puls men samtidigt med direkt närhet til service och kommunikationer.

Här möts sekelskiftescharm och modernt på bästa sätt, varmt välkommen på visningarna!

- Topprenoverat och inflyttningsklart boende på bästa adress!
- Renoverat kök med stilren bistrokänsla och samtliga vitvaror
- Generös takhöjd om ca 3.10 och stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus
- Otroligt välplanerad med praktiskt sovalkov med garderobslösning som ingår
- Vackra ljusinsläpp genom flera stora fönsterpartier
- Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda
- Till lägenheten hör ett vindsförråd och en gemensam takterass!
- Toppläge i Hornstull med direkt närhet till både service och goda kommunikationer