BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Barkarby

Barkarbyvägen 34

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 1962
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla och optimalt planerade lägenhet med härlig uteplats! Läget är det bästa i Barkarbystaden med närhet till bland annat Barkarby Handelsplats, IKEA och ICA Maxi. Mycket goda kommunikationer, ca 15 minuter in till city med pendeltåg!

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och klinkergolv. I hallen finns gott om förvaring i form av flera garderober. Här finns också plats för en arbetsplats.

Härligt vardagsrum i öppen social planlösning med köket. Vardagsrummet har stora glaspartier ut mot uteplatsen vilket på ett mycket trevligt sätt gör att vardagsrum och uteplats integreras med varandra.

Stilrent kök i ljusa kulörer med gott om förvaring och med inbyggda vitvaror. De ljusa kaklen matchar den mörka bänkskivan. Spishäll, spisfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys och ugn.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Fräscht helkaklat badrum med golvvärme. I badrummet finner vi tvättmaskin & torktumlare, dusch, WC, handfat med kommod, kakel, klinkergolv och handdukstork. Utrymme finns för badkar för den som så önskar.