BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Styrmansgatan 8, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 109 kvm
  • Såld
  • 6444
  • 7961
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Östermalms bästa adresser erbjuds nu möjligheten att förvärva en toppenfin och ljus sekelskiftes 4:a på tredje våningen med optimal planlösning och tilltagen takhöjd!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftig vardagsrum med goda sällskapsytor. Köket är modernt och fullt utrustad med vitvaror inkl. diskmaskin. Fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin. Två sovrum i rogivande läge mot gården varav ett med utgång till balkong mot föreningens lugna innergård. Ett sovrum / kontor  beläget med fönster mot gatan.

Trevlig grönskande innergård med gemensamma utemöbler och grillmöjligheter.  Inom kort promenadavstånd ligger Östermalmstorg, Strandvägen och Stureplan. I närområdet finns ett stort utbud av Stockholms bästa restauranger, butiker och caféer. Mycket bra kommunikationer med T-bana Östermalmstorg och buss.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- En av Östermalms bästa adresser
- Toppfin och ljus
- Optimalt planerad sekelskiftesfyra
- Hiss finns
- Lugnt belägen
- Tilltagen takhöjd
- Balkong
- Tvättmaskin
- Tidstypiska pardörrar
- Fiskbensparkett
- Vackert renoverade ytskikt
- Stora fönsterpartier på rad
- Närhet till bra daghem och skolor
- Nära till Malmgården med planerad lekpark