BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Brännkyrkagatan 119, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 5453
  • 3961
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och ljus söderpärla med hörnläge, optimal planlösning och härlig balkong i soligt söderläge mitt på Södermalm!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från flera väderstreck.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och anslutning till balkongen. Köket är helrenoverat med komplett utrustning inkl. diskmaskin och utrymme för matplats. Utöver det restaurerade bakskåpet är alla skåpstommar nya med nyproducerade dörrar i retrostil (replika av orginaldörrarna). Badrummet är kaklat och fräscht med badkar samt nya ytskikt och tätskikt. Goda förvaringsmöjligheter finns i flera garderober.

Läget är centralt vid Högalid, mellan Hornstull och Zinkensdam men samtidigt skyddat och lummigt på återvändsgata utan trafik och gott om närliggande grönska. Kommunikationerna är utmärkta med två närliggande T-banestationer och både blåa och röda busslinjer. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Hörnläge med stora fönster i flera väderstreck

- Härlig balkong i soligt söderläge

- Gemensam takterrass

- Generösa förvaringsmöjligheter

- Vackra ytskikt med bevarade ursprungsdetaljer

- Närhet till Hornstull, Mariatorget och Skinnarviksberget