BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm / Nedre Gärdet

Erik Dahlbergsgatan 18, 1,5tr

  • 1 rum och kök
  • 24 kvm
  • Såld
  • 353
  • 10489
Värdera din bostad

Beskrivning

Tillfälle att förvärva denna trivsamma bostad belägen intill Tessinparken på Östermalm/Nedre Gärdet. Här ges möjligheten att bo i en välskött äkta förening med god ekonomi som nyligen sänkte avgifterna. Läget och omgivningen ger inget mer att önska!

Väl inne i lägenheten erbjuds ett lättmöblerat rum med plats för både säng, soffa, matbord och övrigt önskat möblemang. Vackert fiskbensparkettgolv och härlig takhöjd förgyller detta rum ytterligare. Vidare erbjuds ett trevligt kök, fräscht badrum, rymlig klädkammare och en välkomnande hall. Till lägenheten hör ett källarförråd!

Nära till T-bana, KTH, Tessinparken, Fältöversten, Stureplan och City. Till utelivet på Stureplan är det inte långt, inte heller till Gärdets stora grönområden, Lill-Jansskogen eller Djurgårdens vackra miljöer. Matbutiker finns på nära avstånd och kommunikationerna är utmärkta med direkt närhet till tunnelbana och bussar. Erik Dahlbergsgatan ligger i ett lugnt och fridfullt kvarter men med citypulsen "runt hörnet". Endast ett par minuter bort hittar du Fältöversten som ligger invid Karlaplan - ett köpcentrum med välsorterade affärer och restauranger.

Varmt välkommen på visning och fyll gärna i en intresseanmälan direkt i annonsen redan nu för att få löpande information om denna bostad!