BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 148, 10tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 5.470.000 kr Fast pris
  • 9103
Värdera din bostad

Beskrivning

Ypperligt tillfälle att förvärva denna nyproducerade drömbostad i det populär brohuset med tillträde omgående om man vill. Ett exceptionellt boende med underbar och milsvid fri utsikt över Stockholm och Mälaren. Mycket goda kommunikationer med kort avstånd till både pendeltåg, bussar och tvärbana.

Bostaden som är högt belägen på plan 10 är perfekt planerad med generösa sällskapsytor i öppen planlösning med stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och sagolik fri utsikt över Mälaren och Stockholms innerstad. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vackert ekgolv.

Stort modernt kök från Marbodal med ljusgråa släta klickluckor i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är mycket välutrustad med goda arbetsytor, grå arbetsbänk, stående carrara marmor på vägg, och LED-list belysning. Här finns påkostade materialval med dubbel kyl/frys, ugn, inbyggd mickrovågsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Matplats för 6-10 med milsvid fri utsikt. Lägenheten har även två sovrum. Ena rummet passar utmärkt som barnrum eller kontor med stort fönsterparti som medför fri utsikt samt förstärkta väggar för ljudreducering. Rummet har goda förvaringsytor via en rymlig garderob med skjutdörrar. Det andra sovrummet är ett rymligt masterbedroom med perfekta förvaringsytor via en garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. Även här har man fri utsikt över Mälaren, utan insyn

Smakfullt badrum med stora vit kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med takdusch med skjutbara duschväggar, kommod, wc, infällda spotlights, tvättmaskin och torktummlare med goda förvaringsytor ovanför.

GENERELLT OM BOSTADEN
- Underbar och milsvid fri utsikt över Mälaren och Stockholms takåsar.
- Högt läge på plan 10, utan insyn
- Smakfulla och påkostade materialval i både kök och badrum. 
- Lugnt och ostört läge med nära till Södermalms stora utbud.
- Från lägenheten, direkt anslutning till de stora gemensam takterrass med milsvid utsikt över Stockholm!
- Närhet till all tänkbar service samt härliga omgivningar

 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 10, hiss finns. Lägenhetsnummer 12003. Föreningen Brf Brohuset.

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.470.000 kr Fast pris. Månadsavgift 4 032 kr (Utöver angiven månadsavgift, tillkommer månadsavgift för varmvatten, bredband, TV och telefoni. ingår ej). Andel i föreningen är 0.5875 %.

Driftskostnad

Totalt 651 kr/mån (7 810 kr/år) varav värme 0 kr/mån, el 170 kr/mån, vatten/avlopp 111 kr/mån, försäkring 150 kr/mån, övrigt 220 kr/mån. Övrigt: Bredband.

Förening
Bostadsrättsföreningen Brohuset i Liljeholmen ligger vid Liljeholmskajen. Här bor du med närhet till Södermalm samt promenadstråk i grönområden runt Årsta viken. Brf Brohuset i Liljeholmen består av en fastighet och omfattar 162 st bostadsrättslägenheter. 
Högst upp i fastigheten ligger föreningens gemensamma takterrass som bjuder på milsvid utsikt över Stockholm. Från den nionde våningen når man Årsta bron som tar dig snabbt till Södermalm. Föreningen förbinder sig att teckna nyttjanderättsavtal avseende 111 parkeringsplatser i Bergrumsgaraget.

Kabel-TV och bredband
En digitalbox ingår per lägenhet. Bredband tecknas med Teliasonera AB.

Områdesbeskrivning

Vid Liljeholmskajen har en ny stadsdel med riktig innestadskänsla växt fram. Med närhet till grönområden, Mälaren och innestaden finns det något för alla. I området finns matbutik, flera populära restauranger så som Indian Garden och Primo Ciao Ciao samt det mysiga stenugnsbageriet Brot. Kommunikationerna är utmärkta, oavsett om du vill ta dig fram till fots, på cykel, i bil eller med kollektivtrafik.

Kommunikationsmässigt är området mycket välförsörjt. Här finns tillgång till Tvärbanan som går genom området med stationerna Årstaberg/Årstadal. Liljeholmen är en av Stockholms största knutpunkter för kollektivtrafik, med tunnelbana, pendel, tvärbana, och bussar.

Här har ni närhet till allt som önskas av kommunikationer, city samt grönområden och vackra Årstaviken. Vid Liljeholmskajen skapas en levande stadsdel med vackra och moderna bostadshus i kombination med utmärkt service.

I området finns trevliga rekreationsmöjligheter med promenadstråk runt t.ex. Årstaviken, sjön Trekanten samt närhet till mysiga Vinterviken med caféer och möjligheter till bad.

I kvarteret finns den populära parkleken Blomsterdalen, ett välbesökt utflyktsmål med gott om roliga och annorlunda lekredskap, som klätterdrake, lekhus, hundskulpturer, stilfulla stenarbeten och trevliga sittplatser.

Det som gjort Liljeholmen så populärt är troligen kombinationen av innerstad och sjöläge samt närheten till restauranger, kafeér, Liljeholmstorget samt Södermalm.