BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Karlsviksgatan 1, 1tr (vån2)

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 346
  • 2709
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stora tvåa på en attraktiv adress i ett lugnt kvarter precis vid Norr Mälarstrand! Lägenheten präglas av fina detaljer så som furugolv, spröjsade fönster, spegeldörrar med mera. Härifrån har ni endast ett stenkast till Norr mälarstrand med utsikt över Riddarfjärden samtidigt endast ett par minuter till Fridhemsplan med väldigt goda kommunaktioner! En lägenhet att trivas i, välkommen på visning!
 
Hall
Hall med ljust furugolv och vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning genom hatthylla och skoställ. Här finns också en inbyggd garderob för extra förvaring. I hallen finns det även möjlighet att installera ett skrivbord/byrå eller att bygga fler garderober för den som önskar.

Kök
Kök med ljust ekparkett och vita köksluckor samt bänkskiva i ek med ljust stänkskydd. Köket har gott om förvaring genom underskåp och överskåp samt bra med bänkyta för matlagning. Det finns också ett serveringsskåp intill köket. Köket är utrustat med kyl/frys, fläkt, induktionshäll, ugn och diskmaskin. Plats för ett matbord.

Serveringsgång
Serveringsgång intill köket. Här finns flera stora skåp för förvaring, samt ett städskåp.

Vardagsrum
Vardagsrum med ljust furugolv och vitmålade väggar. Här finns det plats för soffa, soffbord, TV-möbel och stort matbord för flera personer. Möjlighet att fördela vardagsrummet för ett extra rum. Här finns också en inbyggd garderob för extra förvaring.

Sovrum
Sovrum med ljust parkettgolv och gråmålade väggar. Här får ni plats med stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och byrå. Det finns också två garderober för förvaring.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, kommod/handfat, dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme.