BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm - Nedre Gärdet

Banérgatan 89

  • 3 rum och kök
  • 81.5 kvm
  • Såld
  • 6182
  • 3551
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till dessa väldisponerade kvadratmetrar med ett fantastiskt läge invid Tessinparken och Ladugårdsgärdet. Bostaden erbjuder med sina tre rum och kök stora fönsterpartier, två avskilda sovrum utan insyn, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och balkong i ljuvligt söderläge. I Brf Resolutionen bor du med många bonuspoäng såsom pool, gym, solterass och garage. En härlig bostad du får sätta din egen prägel på!

- Väldisponerad
- Balkong i söderläge
- Högt upp i huset
- Avskilda sovrum utan insyn
- Garage i huset
- Stabil förening med många förmåner
- Stor innergård med lekpark
- Belägen där Karlaplans puls möter Gärdets grönområden
- Utmärkta kommunikationer med Karlaplans tunnelbanestation och flertalet busslinjer från Valhallavägen

Väl inne i lägenheten möts du av en hall med gott om utrymme för såväl garderober som avhängning av vardagens kläder. Till höger når du bostadens sovrum med utsikt över Krigsarkivets och Försvarets vackra tegelbyggnader. Här njuter du av ett högt och fritt läge utan insyn. Det ena sovrummet har en stor klädkammare i anslutning.

Åt motsatt håll från hallen når du vardagsrum och kök. Här återfinns en öppen disposition mellan matrum och vardagsrum. Köket har plats för gott om förvaring samt plats för all maskinell utrustning som behövs. Från vardagsrummet når du balkongen som ligger i ett härligt söderläge! Soffa och matbord får plats och du har vy över den livliga gården nedanför. Markiser skuggar de allra soligaste dagarna.

Bostadens badrum rymmer såväl tvättmaskin som badkar om så önskas.

Sammantaget ett härligt boende med otrolig potential, perfekt för er som vill få sätta egen prägel på er bostad!