BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Bengt Ekehjelmsgatan 2B, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 5754
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i välunderhållen fastighet finns detta underbart varma och trevliga hem. Optimalt planerad bostad med solig rymlig balkong med vy över lugna trevliga kastanjträdsbeprydda Swedenborgsgatan. Lägenheten är genomgående i mycket gott skick med vackra trägolv, ljust målade väggar samt renoverat kök och badrum. En underbar bostad att längta hem till.

Välkomnande hall med förvaring samt avhängning på hallhylla. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Stort ljust vardagsrum med ekparkettgolv och ljust målade väggar. Rikligt med ljusinsläpp från de stora fönstren samt utgång till lägenhetens stora balkong.

Supertrevligt kök i grått med vita kakelplattor med mörk fog ovanför de vackra arbetsbänkarna i vit marmor. I köket finns en trevlig matplats i burspråk med utsikt över Swedenborgsgatan mot Mariatorget. Ljusa väggar samt ekparkettgolv. Utrustat med kyl/frys, elspis med keramikhäll och varmluftsugn, diskmaskin samt köksfläkt.

Köket är möjligt att dela av och skapa ett andra sovrum. Se alternativ planlösning. Observera att godkännande från föreningen krävs. Det kan dessutom krävas bygglov då det är ingrepp i bärande konstruktion. Identisk ombyggnation är utförd i identisk fastighet tidigare.

Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och arbetsyta om så önskas.

Invid sovrummet finns en rymlig klädkammare med hyllor samt klädstång.

Superfint helkaklat badrum, renoverades 2015.  Badrummet är utrustat med wc, tvättställ, dusch samt tvättmaskin.

Till lägenheten hör ett källarförråd.