BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lännersta

Kurirvägen 17

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • Såld
  • 6707
  • 3662
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till detta charmiga parhus som sällan är till salu i populära Lännersta! Huset i tvåplan har en välgenomtänkt planlösning med sociala ytor på entréplan med vardagsrum och kök samt duschrum och tvättstuga. Övre plan har tre sovrum och ett badrum samt rymlig klädkammare och vind. Rymlig altan och stor trädgård med gräsmatta med sol från förmiddag till kväll.

Tomten är inramad av ett inssynsskyddande staket och buskage och här finns en stor gräsmatta med plats för lek och spring samt flertalet buskar och fruktträd. På husets baksida och i anslutning till gässtugan finns ett stort trädäck i bästa sydvästläge med plats för stort matbord och flertalet gäster.

Läget i hjärtat av Lännersta är mycket attraktivt med närhet till bra skolor, mataffärer och kommunikationer. Bussar till city går precis utanför på Sockenvägen. Bagarsjön är en samlingsplats för hela området och i augusti finns möjlighet till kräftfiske med lånade burar. På sensommaren ordnas Badsjöfestivalen med roliga aktiviteter för hela familjen. Vintertid när isen fryser så plogas ett spår på sjön för skridskoåkande och det finns även möjlighet att bada isvak. 

Välkomna att uppleva detta fantastiska hem på plats!

ENTRÉPLAN

Hall

Välkomnande hall med plats för klädavhängning bakom skjutdörrsgarderob. Klinker med golvvärme och målade väggar.

Kök med matplats

Ljust och fint kök i industriell stil med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Kyl/frys, ugn och fläkt i rostfritt samt integrerad diskmaskin. Plats för matbord invid fönster som släpper in bra med ljus. Parkettgolv och väggarna är klädda i vitt kakel.

Vardagsrum

Ljust och generöst vardagsrum med plats för större soffgrupp och annat möblemang. Placerat i rummets ena hörn finns den charmiga braskaminen som ger både värme och skapar hög mysfaktor. Från vardagsrummet når man den stora altanen på husets baksida i insynsskyddat läge. Plats för stort matbord och flertalet gäster. Parkettgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i vacker tapet.

Duschrum

Stilrent duschrum med dusch, wc, handfat och spegel. Kaklade väggar i vitt samt klinker i svart med golvvärme.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med ho. Målade väggar och linoleummatta.

ÖVRE PLAN

Sovrum 1

Generöst "master bedroom" med plats för dubbelsäng och byrå. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 2

Fint sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob. Härifrån når man den rymliga balkongen i västerläge med sol till sent in på kvällen. Parkettgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i tapet.

Sovrum 3

Rymligt sovrum med plats för säng, byrå och garderob. Även från detta sovrum kommer man ut på den rymliga balkongen i insynsskyddat läge. Parkettgolv och målade väggar varav en fondvägg i vacker tapet.

Badrum

Fint badrum med badkar, handfat i kommod, badrumsskåp med tillhörande spegel och wc. Kakel på vägg och klinker på golv med värme.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med plats för klädförvaring. Parkettgolv och målade väggar.

Vind

Generös vind med plats för allehanda ting.

FÖRRÅD MED SEPARAT GÄSTSTUGEDEL

Det gamla garaget har idag delats av till ett separat förråd/snickarverkstad och gästhus. Här finns plats för både förvaring och övernattande gäster. Huset har både isolerats och indragen el.