BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Göransgatan 153, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 7287
  • 18002
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp på 5e våningen finner ni denna välplanerade pärla med en magnifik stor kungsbalkong om ca 10 kvm med insynsfri utsikt över grönskan och takåsarna. Perfekt för soliga grillkvällar med social samvaro på den generösa ytan som går och möblera upp ordentligt! Här får ni dels lite förmiddagssol fram tills lunch och sen kvällssol och ett härligt ljust och fritt läge helt utan insyn. Stabil förening där avgiften är låg, dessutom med bredband inkluderat och tunnelbanan har ni precis runt husknuten. Med Hornsbergs strand och Fridhemsplan en kort promenad bort finns allt inom räckhåll.

Lägenheten har en öppen och mycket väldisponerad planlösning som passar perfekt för både singeln och paret. Tack vare de stora fönsterpartierna och det höga fria läget strömmar ljuset in och ger en luftig och ljus känsla. Tillsammans med en generös takhöjd, genomgående ljusa golv och väggar skapas ett stilrent hem att trivas och umgås i. Stambytt helkaklat badrum i ljusa färger. Köket är även det renoverat med moderna materialval, vita skåpsluckor och nyare integrerade vitvaror. Här finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och plats för förvaringslösning. I vardagsrum och hall finns goda förvaringsutrymmen i garderober. Till lägenheten hör även ett förråd.

Kliv ut på den underbara kungsbalkongen som vetter längs med hela lägenheten och mäter ca 10 kvm med härlig och fri utsikt över grönskan och takåsarna i Stadshagen samt ner mot Hornsbergs strand. Här kan ni möblera upp med både utemöbler, grill och diverse trivselmöbler. Balkongen har ett högt och insynsfritt läge med både förmiddagssol fram tills lunch och sen eftermiddags- och kvällssol (nordöstläge).

Här bor ni i expansiva kvarter med omedelbar närhet till kommunikationer då både tunnelbana och bussar finns precis utanför entrén! Inom gångavstånd ligger både Lindhagensgallerian och Fridhemsplan med ett utmärkt utbud av servicebutiker såsom Ica Maxi, SATS, Systembolaget m.m. Badbryggorna i Hornsbergs Strand och grönområdena i Rålambshovsparken ligger endast några minuters promenad bort och det finns gott om vackra promenadstråk längs vattnet.

Stabil och populär Brf med stora tillgångar såsom relaxavdelning med bastu, gästlägenhet, fest- & gästlokal, stor tvättstuga med gott om tvättider, flera gemensamma vädringsbalkonger på varje våning, grillpats på gården och gemensam möblerad takterrass med ansluten infravärme.

Välkommen till en lägenhet för både paret och singeln att trivas länge i!

- Magnifik stor kungsbalkong med utsikt över grönskan och takåsarna med förmiddags- samt kvällssol!
- Välplanerad minitvåa med rymligt sovrum som passar både för paret och för singeln
- Modernt renoverat kök med nyare vitvaror och stambytt helkaklat ljust badrum
- Gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda skåp och garderober i både hall och vardagsrum
- Stabil brf med stora tillgångar såsom takterass med infravärme, övernattningslägenhet och bastu med relax.
- SATS, Friskis & Svettis och Crossfitgym på promenadavstånd.
- T-bana blå linje station Stadshagen strax utanför porten som tar dig till T-centralen på 5 min.
- Hornsberg Strand med badbryggor, restauranger och vacker strandpromenad.
- Lindhagensgallerian med bl.a. Ica Maxi och Systembolaget endast några minuters promenad bort.