BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta - Farsta Strand

Ågesta Broväg 40

  • 2 rum och kök
  • 47.5 kvm
  • Såld
  • 409
  • 2261
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en optimalt planlöst tvårummare i Farsta Strand, där natur möter stad! I ett hus byggt 2009 hittar ni en ljus lägenhet med balkong med eftermiddags- och kvällssol. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum och rymlig balkong är det här en bostad du inte vill missa!

- Väldisponerad
- Stor balkong med eftermiddags- och kvällsssol
- Ljusa materialval
- Rymligt sovrum
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar
- Nära till naturområden, sjöar och stadsliv
- Utmärkta kommunikationer med pendeltåg och tunnelbanans gröna linje

I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i dubbla garderober samt öppen avhängningsyta för vardagens jackor och skor.

Köket och vardagsrummet går i ett, med stora fönster längs hela väggen. Köket har ljusa materialval och goda arbetsytor. Vardagsrummet rymmer utöver matbord även enkelt en soffgrupp och ger lägenheten dess naturliga samlingspunkt. Den rymliga balkongen ligger även den intill vardagsrummet. Solen hälsar på under eftermiddagen och kväll och ger möjligheten att under de varmare årstiderna verkligen nyttja balkongen som ett extra rum.

Sovrummet är rymligt och här ger en garderobsvägg goda förvaringsmöjligheter. Rummets fönster vetter mot balkongen och det lugna naturområdet utanför. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin, torktumlare samt fint badkar.

Här bor du 15 minuter från innerstans puls och med naturen runt hörnet. I Farsta centrum finns allt du kan önska dig inom butiker och service. Sjön Magelungen såväl som Ågesta Gård ligger på bekvämt avstånd från bostaden och på kvartersrestaurangen Bun Meat Bun får du burgare i världsklass.

Varmt välkomna på visning!