BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 31

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 1522
  • 2176
Värdera din bostad

Beskrivning

Öppen visning 26/11 kl: 13.50-14.20!

Välkommen till en välplanerad och rymlig 1:a med renoverat kök och balkong! Perfekt första lägenhet med låg avgift belägen i en omtyckt förening. Det stilrena köket är välplanerat och varje detalj är noga utvald, material och köksinredning kompletterar varandra väl. Det är ett helt fantastiskt kök som är öppet mot vardagsrummet. I vardagsrummet står dörren öppen till balkongen, belägen i bästa västläge, och solen faller in på den vackra ekparketten. Balkong i trevligt läge med gott om plats för bord och stolar. Vardagsrummet rymmer med enkelhet en sovrumsdel med större säng samt garderober.

Föreningen har hela 14 garage och 22 parkeringsplatser. Läget på Harpsundsvägen är mycket eftertraktat med ett kort promenadavstånd till Högdalens Centrum där ni hittar nästan allt. En kort promenad bort ligger det flera trevliga närbutiker såsom Ica, Coop, Lindex, Post, Kicks, Jysk, bibliotek, bokhandel, blomsteraffär, 2 st apotek, kafé, pizzeria, restauranger, sushi m.m. Så oavsett från vilket håll man än kommer kan man handla på vägen hem. Därtill finns den stora parkleken Bandängen en kort promenad bort som är en mötesplats för människor i alla åldrar. Dessutom bor du intill en grym idrottshall med simhall och närhet till en skatepark med säsongsöppet café. I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen!

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och Stockholms största skatepark (High Valley) finns här. Även fast tunnelbanan finns på bara någon minuts promenad, så är det ingenting som stör! Till T-Centralen tar det cirka 19 minuter med tunnelbana.

Varmt välkommen att uppleva denna stilrena lägenhet!