BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Bellmansgatan 28

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 6097
  • 3607
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en vacker och välbevarad fastighet anno 1883. Här finner du en charmig och exklusiv sekelskifteslägenhet med stilren inredning och fantastisk rymd, belägen mitt i pulsen på en av Södermalms absolut bästa adresser.

Lägenheten erbjuder ett unikt ljusinsläpp med fyra vackra fönsterpartier i fil med attribut från nybyggnadsåret. Lägenheten präglas av moderna, stilrena renoveringar ihop med välbevarad charm från sekelskiftet, så som takstuckatur, vitlaserade trägolv och en väl tilltagen takhöjd.

Det stora sällskapsrummet har en otrolig rymd som måste upplevas. Här finns utrymme för ett stort matbord med många middagsgäster, en större soffgrupp och ett magnifikt kök med bänkskiva i sandsten samt förvaring och arbetsytor utöver det vanliga.

Sovrummet erbjuder generösa ytor som ger plats för en stor dubbelsäng, nattduksbord och eventuell spjälsäng eller skrivbord. Från rummet når man också den platsbyggda garderobsväggen med en mini walk-in closet som döljs av höga skjutdörrar med detaljer i mässing.

Lägenhetens hall är ljus och välkomnande och ger en härlig vy mot sällskapsrummet tack vare en extra hög dörröppning. Här finns plats för både hallmöbel, hatthylla och skoställ. Från hallen når du även den stora klädkammaren som erbjuder optimal förvaring på både höjden och längden.

Badrummet är renoverat i stilfulla materialval och fullt utrustad med tvättmaskin och gott om förvaring.
Bellmansgatan är en lugn och charmig gata bara ett stenkast från Mariatorgets myllrande utbud av underbara caféer, restauranger och butiker. Utmärkta kommunikationer med Mariatorgets T-bana, Södra Stations pendeltågsstation samt områdets busslinjer.

- En av Södermalms mest eftertraktade adresser med anrikt ursprung
- Fantastisk rymd, en lägenhet med alla rätt
- Fyra stora fönsterpartier i fil
- Fri från insyn
- Många tidstypiska detaljer välbevarade
- Toppfräscht kök och badrum
- Optimalt planerad och gott om förvaring
- Dubbla förråd
- Stabil förening med låga skulder
- Lugn återvändsgata vid Mariatorget
- Flera restauranger och mysiga butiker inom gångavstånd
- Perfekta kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg samt bussar

Välkommen på visning!