BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Haninge - Vega

Timvinkelvägen 36 - Orginal

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 2719
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset och med en balkong och stor terrass om 24 kvm i bästa söderläge finns denna exceptionellt välplanerade lägenhet. Detta är ett ypperligt tillfälle att förvärva denna nyproducerade bostad som säljs på ritning med inflyttning i januari 2018. Här möts man av stora sociala ytor i öppen planlösning och utgång till en balkong med eftermiddags- och kvällssol. De stora fönstren och den generösa takhöjden på 2,50 tar till vara på ljuset, rymden och utsikten. Här finns även tre rymliga sovrum, samtliga rummen har goda förvaringsmöjligheter via rymliga garderober eller stor klädkammare. I lägenheten finns ett välutrustat badrum och en gäst-wc. Härtill har man utgång till en egen takterrass där man kan njuta av solen från morgon till kvällen.  

Här trivs man och det är bara att flytta in om cirka 1 månad! 

 

Lägenheten disponeras enligt följande: Se länken nedan

Ta en rundvandring i bostad 1502. 
boivega.se/vegaettan/.

Generellt om bostaden:
- Ekparkett, genomgående
- Vit målade väggar och tak
- Bra förvaring via klädkammare och garderober
- Kök från Ballingslöv med vita släta luckor, hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och integrerad diskmaskin. Allt i rostfritt från välkända fabrikat. Vitt kakel ovanför generös arbetytor. 
- Takterass om cirka 24 kvm med bästa solläge.
- 3st rymliga sovrum med goda förvaringsytor.
- Smakfullt badrum med vita kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns dusch, wc, handfat och tvättmaskin och torktumlare. 
- Gäst wc med wc, handfat och klinkergolv.