BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Katarina Bangata 69, högst upp

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 6461
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett högt, ljust och ”sol hela dagen”- läge över Katarina Bangatas vackra lönnallé finner du denna välplanerade 2:a med kungsbalkong. Balkongen sträcker längs hela lägenheten med flera sittavdelningar och dina egna odlingslådor om du önskar. Lägenheten har en öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort sovrum, ett modernt badrum och gott om förvaring i flera originalgarderober. Här bor du högst upp i fastigheten med ett insynsfritt läge och en 9,5 meter balkong. 

Lägenheten disponeras enligt följande: 

Välkomnande och rymlig hall med gott om plats i flertalet garderober. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevlig sätt med ingång till vardagsrum, sovrum och badrum. I hallen finns fornasetti tapet och på golvet ligger ett vitpigmenterat trägolv. Ett golv som återfinns genomgående i hela lägenheten. 

Köket är modernt, har gott om förvaring bakom vita luckor och avlastningsytor på bänk. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, spis, fläkt, micro och diskmaskin. I den öppna planlösningen mot vardagsrummet finns det plats för ett stort matbord vid det stora fönsterpartiet. I rummet finns även utgången till kungsbalkongen. En balkong med högt och grönskande läge med vacker utsikt samt med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Balkongen har plats för både bord, stolar och planteringar. Vardagsrummet har vitmålade väggar. Här kan man ledigt möblera med en stor sällskapsdel och övrigt möblemang. 

Lägenhetens sovrum har precis som allrummet ett fanatiskt fönsterparti. Ett rymligt rum med plats för dubbelsäng med sängbord och arbetshörna om så önskas. Här finns två stycken garderober för ytterligare förvaring. 

Det helkaklade badrummet är stambytt 2007 och inrett med dusch bakom glasdörrar, handfat med kommod och badrumsskåp samt tvättmaskin.

Övrigt:
Till lägenheten hör ett vindsförråd, en trappa upp. Garage finns i huset.