BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Katarina

Vickergatan 3

  • 2 rum och kök
  • 35.5 kvm
  • Såld
  • 3521
  • 6583
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna mysiga och välplanerade minitvåa med bevarad 30-talscharm! Här bor man i ett lugnt och skönt område med närhet till vatten- och grönområden. Samtidigt har man storstadspulsen med caféer, butiker och restauranger runt knuten. Lägenheten är i genomgående bra skick med ljusa golv i original och vitmålade väggar. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp och matplats. Sovrummet har plats för dubbelsäng uppställd i olika dimensioner.

Trevligt kök med goda ytor för beredning samt förvaring. Köksluckor från 2013 samt ny spis från 2016. Ljust badrum med badkar, wc, handfat samt handdukstork.

Här får ni en fri och härlig utsikt utan insyn över grönskande omgivningar på stillsam återvändsgata. I detta lugna område har man nära till populära promenadstråk vid Årstaviken. Bara en bensträckare från stadens härliga puls lever du i omedelbar närhet till populära promenadstråk vid Årstaviken. I klassiska Brf Axet bor man tryggt och högklassigt i en stor förening om 400 lägenheter. Föreningen har funnits sedan 1930 och har mycket god ekonomi. Här har ni även tillgång till hobbylokal, vävstuga, föreningslokal, övernattningsrum, bastu, solarium, tvättstuga, cykelförvaring, grovsoprum och odlingsruta m.m.

Varmt välkommen på visningarna!

- Välplanerad minitvåa med bevarad 30-talscharm!
- Genomgående ljusa ytskikt med vackra plankgolv och generös takhöjd
- Fritt läge utan insyn
- Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring samt tillhörande källarförråd
- Bra förvaringsmöjligheter i sovrummet och klädkammare i hallen
- Lugnt område på återvändsgata med närhet till vatten- och grönområden
- Nära bra kommunikationer i form av buss, tunnelbana och pendeltåg