BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Inedalsgatan 15

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 9660
  • 7261
  • 3310
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en härlig lägenhet i 15/20-huset. Här är andrahandsuthyrning tillåten. Alla bekvämligheter du kan tänka dig är inkluderade. Bostaden har en generös takhöjd och ett magnifikt burspråk ut mot lugna Inedalsgatan. Alla materialval är smakfulla och med hög standard. I fastigheten finns gym, innergård med uppvärmd cave, gemensamt vardagsrum, cafe/bar och stor tvättstuga. Välkommen till ett boende och en investeringschans utöver det vanliga!

- Väl tilltagen takhöjd
- Fönster i burspråk
- Genomgående hög standard på materialval
- Fri andrahandsuthyrning
- Många förmåner i föreningen som gym, gemensamt vardagsrum och inredd innergård

Bostaden öppnar upp med en hall och klädkammare. Rummet har ett magnifikt burspråk ut mot lugna Inedalsgatan. Köket är fullt utrustat med häll, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Badrummet är helkaklat i vitt med mörkt klinkers på golvet. Ovanför badrummet, från hallen, finns extra förvaringsutrymmen. I källaren finns eget förråd.

Livet i 15/20 är ett enkelt. Innergården utsågs 2017 till Stockholms finaste med grill, vackra utemöbler och en uppvärmd cave. Allt detta inbjuder till umgänge. I gårdsplanets second living room kan du och dina vänner laga mat, umgås i soffgrupperna över spel och se på serier och filmer på bioanläggningen. Här finns tillgång till C More, Viaplay, Netflix, HBO och Tidal. Rummet går även att boka för privata tillställningar.

Du tränar utan extra kostnad i gymmet i gårdsplan, där föreningens välrenommerade tränare Anderzon Zapata huserar. Tvätten sköter du i föreningens laundry room, där du antingen kan boka eller använda en av de många drop in-maskinerna. På Breakfast&Wine, restaurangen i entréplan på Inedalsgatan, kan du äta frukost och brunch samt njuta av ett glas vin.