BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jakobsberg

Birgittavägen 23, 6 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 3048
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av Jakobsbergs i särklass trevligaste 2,5:a högst upp i huset! Lägenheten är optimalt disponerad och har i vardagsrummet en takhöjd om ca 3,50 meter. Takhöjden samt de sluttande taken förstärker känslan av vindsvåning. Välskött HSB-förening!

Inbjudande tambur med goda avhängningsmöjligheter. I hallen finns ett stort förråd vilket fulländar lägenhetens i övrigt goda förvaring.

Rymligt vardagsrum med gott om utrymme för sociala sammankomster. Vardagsrummets ljusa väggar matchar de fina trägolven. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus från två väderstreck. Vardagsrummet har en härlig rymd med sina 3,50 meter i takhöjd.

Köket ligger i en social anslutning till vardagsrummet. I det trevliga köket finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor och bänkskivorna tillsammans med de ljusa köksluckorna skapar harmoni. Matplats för 6-8 gäster.

Det stora sovrummet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang och har en härlig rymd.

Badrummet är rymligt och är utrustat med badkar, tvättpelare, handduksvärmare, handfat med kommod samt spegelskåp. Badrummet är helkaklat och här finns golvvärme.