BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östra Orminge

Norrholmsvägen 107

  • 4 rum och kök
  • 98 kvm
  • Såld
  • 4809
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och fina gavellägenhet med radhuskänsla i ett av områdets bästa lägen! 

På den bästa gaveln i västerläge på den inre lugnare gården i Brf Västerbris ligger denna lägenhet som ursprungligen är en 3:a på 74kvm där de tidigare ägarna öppnat upp och inrett vinden. Entréplan ligger en trappa upp och välkomnar med två uteplatser som erbjuder sol från tidig morgon till sen kväll.

Bostaden som är fördelad på två plan har en genomtänkt planlösning med tre sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, stort kök med matplats, badrum och stor walk-in-closet/kontor. Två uteplatser med sol från förmiddag till sen eftermiddag.

Lägenheten renoverades med omsorg under 2010-2011 och här saknas inget. Genomgående fina parkettgolv och väggar samt lister och foder målade i vitt. Här är ett hem att trivas i!

Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Invid ytterdörren finns ett fönster som släpper in bra med ljus. Parkettgolv och målade väggar samt spotlights i tak.

Kök med matplats

Rymligt och ljust kök med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Kakel i vitt mellan bänk och skåp, ugn och micro i bra arbetshöjd, stor kyl & frys, integrerad diskmaskin och glaskeramikhäll. Plats för större matbord invid fönster som gör att ljuset strömmar in. Parkettgolv och målade väggar samt spotlights i tak.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Härifrån når man den härliga insynsskyddade balkongen i bästa söderläge mot skog. Parkettgolv och målade väggar samt spotlights i tak.

Sovrum 1

Ljust och fint sovrum med plats för säng och byrå. Parkettgolv, målade väggar varav en vägg är klädd i fin tapet samt spotlights i tak.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och byrå. Parkettgolv och målade väggar varav en vägg är klädd i vacker tapet samt spotlights i tak.

Badrum

Generöst badrum med badkar, handfat i kommod, wc, spegel och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golv och kaklade väggar samt spotlights i tak.

ÖVRE PLAN

Sovrum 3

En trappa upp finns det tredje sovrummet som rymmer både dubbelsäng, skrivbord och bra med förvaringsutrymmen. Parkettgolv och målade väggar.

Klädkammare

Praktisk och rymlig klädkammare med plats för bra klädförvaring. Rummet passar även perfekt som kontor/barnrum eller en lyxig "walk-in-closet". Parkettgolv och målade väggar.