BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 39, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 86.5 kvm
  • Såld
  • 6163
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris 5 495 000 kr - kontakta mäklare för att boka visning. 

På våning 3 i huset finner ni denna trivsamma mysiga 4:a i en av kanske Liljeholmens bästa föreningar med låg månadsavgift. Attraktivt belägen på Liljeholmskajen med solig balkong och utsikt över området samt mot Mälaren och Tanto.

Vardagsrummet är stort och ljust med rejäla fönsterpartier. I vardagsrummet rymmer ni utan problem en ordentlig soffgrupp, bord och matplats för ca 6-8 personer. Intill vardagsrummet ligger köket. Ett fullt utrustat arbetskök med gott om förvaring samt bra arbetsytor.

Lägenheten har tre bra sovrum. Två av dem vetter mot den lugna innergården. Det ena sovrummet är lite större och erbjuder plats för en dubbelsäng och garderober. De andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Förvaring erbjuds i flertalet garderober och i hallen erbjuds ytterligare förvaring i en stor klädkammare.

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Ett mycket stort och påkostat badrum med spa-känsla. Badrummet är utrustat med golvvärme, handduksvärmare, wc, badkar, kommod samt en mycket praktisk tvättavdelning med fina arbetsytor och förvaring ovan. Ett härligt badrum man gärna spenderar tid i.

Välskött och stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter.
Värme, vatten, kabel-TV, internet och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften. Mycket fin och välskött innergård med flera bänkar, gräsmatta och sandlåda. Här finns även odlingsmöjligheter för den som önskar.