BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Maskinistgatan 17

  • 3 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 4003
  • 8064
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett fantastiskt insynskyddat läge i Gröndal ligger denna vackra sekelskiftesvåning med tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer, spegeldörrar och högt i tak och spännande planlösning.  Våningen har en mycket vacker balkong med fantastisk utsikt mot Reimersholme.

Tre mycket luftiga rum i fil med härlig känsla av rymd och ljus. Vardagsrummet samt båda sovrummen har en nylagd vilaserad fiskbensparkett. Vardagsrummet har även en nyligen installerad täljstenskamin med glasdörr. Rökkanalen är tätad i samband med installatiomnen. Helt nytt platsbyggt kök av finsnickare i laserat ljust trä samt köksbänkar i furu. Stänkskydd med handmålat kakel från Marocko. Inbyggd kyl och frysskåp samt ny Bosch diskmaskin. Ny svart Smeg gashäll och inbyggd ugn. Svart fläkt ansluten till skorsten. Stilrent duschrum med med ljus mosaik.

I området finns ett stort utbud av service såsom restauranger, caféer, matbutiker och mycket goda kommunikationer. Härliga promenadstråk längs vattnet där Gröndalsbåtklubb ligger granne med fastigheten. En dröm i Gröndal - bara att flytta in och trivas!

- Balkong med sjöutsikt
- Sekelskifte
- Täljstenskamin med glasdörr
- Nylagd fidskbensparkett
- Platsbyggt kök av finsnickare
- Ny el i lägenheten
- Lungt läge vid mälaren
- Förråd både på vind och källare
- Sällan till salu
- Lågt belånad förening