BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Röda Bergen

Falugatan 9, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 56.2 kvm
  • Såld
  • 4032
  • 3481
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en charmig vindsvåning på en av Vasastans bästa adresser. Lägenhet med optimal planlösning och väl tilltagen takhöjd, vackra ytskikt samt kök och bad med hög standard! Välskött fastighet anno 1925.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du mycket fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier i två väderstreck som ger härligt ljusinsläpp. I lägenheten finns även flera smarta platsbyggda förvaringslösningar.

I det luftiga vardagsrummet finns gott om sällskapsytor med öppen planlösning mot det exklusiva köket som är i toppskick. Här finns gott om arbetsytor och skåpsförvaring, moderna integrerade vitvaror i form av diskmaskin, kyl / frys och ugn / spis samt tvättmaskin. Fräscht och helkaklat badrum med dusch, wc och kommod. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och smart förvaring. Ett mindre sovloft med plats för gästsäng.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Toppfin och ljus
- Högt och fritt läge
- Optimal planlösning
- Tilltagen takhöjd
- Öppenspis
- Smarta förvaringslösningar
- Sovloft med plats för extra säng
- Tvättmaskin
- Liten takterass i väster
- En av Vasastans bästa adresser