BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tobaksspinnargatan 4

  • 3.5 rum och kök
  • 98 kvm
  • Såld
  • 5474
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna stora 30-talsdröm och härliga 3,5:a med vy mot Långholmen och direkt utgång till föreningens lummiga innergård. Lägenheten har genomgående renoverats under 2015 och har fräscha ytskikt, generös takhöjd, djupa fönsternischer och stora spröjsade fönster som ger bra med ljus in i lägenheten. Bygglov för fransk balkong från fönstren i kök/vardagsrum kommer att förnyas.

Öppen social planlösning mellan det nyrenoverade köket med köksö och väl tilltaget vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som större matbord. Yteffektivt helkaklat badrum med fina materialval och tvättmöjligheter. Balkongdörr och trapp ned från lägenheten till den grönskande och lugna innergården. Här finns äppelträd, vinbärsbuskar, sandlåda, vackra planteringar. För den som önskar finns det möjlighet att disponera om lägenheten till en 4:a. 

Lägenheten erbjuder: 

- Nytt kök med luckor från Järfälla Kök, stor köksö, vitvaror bla från SMEG, bänkskiva i svart granit. 

- Föreningens ekonomi är mycket god och de har kvar en hyresrätt (dold tillgång) samt hyr ut butikslokaler till en fiolbutik.

- Fiber är indraget i fastigheten och kostar endast 100 kr per månad. 

- Möjlighet att göra fransk balkong från vardagsrum (Tidigare har bygglov funnits och det kommer ansökas på nytt)

- Lägenheten har en stor och rymlig klädkammare och mycket goda förvaringsmöjligheter genomgående. 

- Många fina bevarade detaljer så som vackra spegeldörrar, spröjsade fönster och fiskbensparkett genomgående.

- Helkaklat badrum med svart marmorgolv och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 

- Två mycket stora sovrum som det finns möjlighet att dela av till två mindre sovrum. 

- Vindsförråd tillhör lägenheten, barvagnsrum på markplan, cykelrum, grovsoprum för källsortering finns också. 

- Fin tvättstuga med tre tvättmaskiner, torktumlare och två torkskåp.

Högalids läge på Södermalm är mycket centralt med direkt närhet till vatten och grönska samt en mångfald av butiker och caféer.    

Här kombineras liv och rörelse med ett avslappnat klimat vilket inbringar en genuin och härlig kultur som särskiljer dessa kvarter från andra delar av stan. Att du samtidigt lätt kan finna lugn kring promenadstråken och parkerna längs Bergsunds strand, Södermälarstrand och Skinnarviksberget tillsammans med Långholmens och Tantolundens populära badplatser har gjort Hornstull till ett av innerstadens mest eftertraktade områden att bo i. Hornstulls nya galleria Hornhuset har precis fyllt ut Hornstull med fler butiker, caféer och populära restauranger. Bra kommunikationer finns också inom nära räckhåll som t.ex. T-banans röda linje eller 4:ans buss som går över till Kungsholmen och vidare genom city samt buss 66 som korsar hela Södermalm. 20 meter utanför porten finner ni även flygbussen som tar er till Arlanda på ca 40 minuter. Med bil är det snabb access till E4:an, både norrut och söderut.

Restauranger och caféer värda ett besök: Lasse i Parken, RawSthlm, Tjoget och Ho's.