BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Råsunda

Vasavägen 25, 2+3 tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 5126
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av Gamla Råsunda på lugn adress i villaidyll ligger denna charmiga och unika etagelägenhet med två ingångar högst upp i välbevarad fastighet med villakänsla från 1935. Här bor ni med ett toppenläge nära både T-bana Solna Centrum och pendel Solna station. Fastigheten totalrenoverades omsorgsfullt under 2012 till ett inflyttningsklart skick. Lägenheten är ljus och är synnerligen välplanerad som upplevs som betydligt större på plats. Många vackra originaldetaljer och samtidigt praktiska funktioner i ett modernt och renoverat kök samt badrum.

Direkt när ni kliver in i hallen känner ni att detta är något alldeles extra och unikt. Här får ni gott om avhängning och förvaring i förråd. Ett helkaklat och stambytt badrum i ljusa färger med praktisk duschvägg och skön vattenburen golvvärme. Ljusa ytskikt i hela lägenhet med genomgående bevarad fiskbensparkett på det nedre våningsplanet, högt i tak och vitmålade väggar samt vackra spröjsade fönsterpartier som skänker gott om ljus.

Bostaden är utrustad med ett modernt kök i en öppen planlösning med stilrena materialval och samtlig maskinpark, ljusgråa luckor och glasskiva ovan arbetsbänk ger ett stilrent intryck. Här har ni en rymlig matplats för 6-8 personer med en härlig utsikt över grönskan utanför från de stora fönsterpartierna i fil.

Sovrummet har en rofylld atmosfär med utrymme för dubbelsäng 180 cm och gott om förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober längs ena väggen samt förvaringsutrymmen under trappan. Från sovrummet når ni utgången till den härliga balkongen med spröjsade balkongdörrar som släpper in gott om ljus. Möjlighet att möblera upp ytan. Här får ni solen under hela dagen fram till eftermiddag / kväll och en fri utsikt över grönskan utanför.

Välkommen upp via en rejäl trappa till det övre vindsvåningsplanet vilket möjliggör 1-2 sovrum ytterligare eller ett eget våningsplan för exempelvis uthyrning med en egen ingång. Idag används ytan som sällskapsrum och gästrum. Bra med ljusinsläpp via fönsterkupa och runt fönsterparti med en spektakulär utsikt över Råsundas takåsar vid trappen som släpper in gott om ljus. Plats för förvaringslösningar och bra ytor som går att möblera upp ordentligt.

I fastigheten ni delar med övriga 11 lägenheter finner ni även en gemensam tvättstuga och separat förråd som hör till lägenheten. Föreningen disponerar även gården utanför och har anlagt trädäck med grillmöjligheter och solsängar under sommarhalvåret. Här får ni även möjlighet till parkeringsplats på gården och en god gemenskap bland grannarna!

-Unik etagelägenhet med två ingångar med villakänsla i fastighet från 1935
- Ljust gavelläge och ett härligt ljusinsläpp från stora spröjsade fönsterpartier
- Extremt välplanerade ytor som upplevs mycket större på plats, tack vare ljus och takhöjd
- Påkostat kök med b.l.a diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa och inbyggnadsugn
- Stambytt och helkaklat badrum i ljusa färger med praktisk duschvägg och golvvärme
- Inflyttningsklart där både ytskikt, badrum och kök är i ett mycket gott skick!
- Gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober i sovrum samt rymligt förråd som tillhör
- Välbevarad fastighet som totalrenoverats till absoluta toppskick under 2012
- Stabil förening med egen gemensam gård och ett fantastiskt läge nära både grönområden
- Nära både T-bana, pendel vid Solna station, tvärbana och buss ca 15 min till Odenplan. Cykelväg till stan tar 20-25 min.