BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 37

  • 4 rum och kök
  • 99 kvm
  • Såld
  • 8496
  • 4801
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt och ostört läge ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 4:a med stor terrass om 24 kvm med både eftermiddags- och kvällssol. Bostaden är optimalt planerad och verkligen anpassad efter barnfamiljers specifika behov och underlättar för en skön vardagsmiljö. Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i delvis öppen planlösning och utgång till en stor terass som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet med plats för såväl matbord och loungegrupp. En magisk plats för stora middagar eller enbart avkoppling och njuta av solen och den hänförande fri utsikten.

Kök med matplats för 8-10 personer med härlig utsikt mot barnvänliga gården. Sovrummen som är praktiskt utplacerade är alla rymliga med plats för dubbelsäng. Rummen har perfekta förvaringsytor med walk-in-closet och rymliga garderobsväggar som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden har ett stort välutrustat badrum med en intill liggande gäst-wc båda med tilltalande materialval. Bostaden är verkligen perfekt planerad med genomgående planlösningen och generösa fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp. Här möts man av toppskick med påkostade materialval, vackra ekparkettgolv, nymålade väggar med sobra färgval. Noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. 

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi i bästa läge. På Sturehillsvägen har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. Både nya Sjöviksskolan (F-9) och Årstadalsskolan (F-6) ligger precis bakom knuten och nås utan att passera vägar. Förskolorna finns närmare än så, på samma gata finns 3st populära förskolor. Utanför porten finns fotbollsplan och en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. 

 

Här finns stora sociala ytor med matplats för 8-10 personer med härlig utsikt mot gården. Sovrummen som är praktiskt utplacerade är alla rymliga med plats för dubbelsäng. Bra med förvaringsytor med walk-in-closet och rymliga garderobsväggar som rymmer säsongens alla kläder. Bostaden har ett stort välutrustat badrum med en intill liggande gäst-wc båda med tilltalande materialval.

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor inglasad balkong som blir en naturlig förlängning av vardagsrummet med plats för såväl matbord och loungegrupp. Magisk plats för stora middagar eller enbart avkoppling och njuta av kvällssolen och den hänförande fri utsikten och ljuva båttrafiken

 

 

Härtill finns en stor terrass (24kvm) med plats för såväl matbord, solstolar och loungegrupp. Här kan det stora sällskapet med fördel njuta av eftermiddagssolen och den slående utsikt över takåsarna i stan och vidare så långt ögat når. Vill man förlänga säsongen på terrassen finns det även möjlighet med inglasning och skjutbara fönsterpartier. 

Lägenheten är högt belägen med generösa fönsterytor i genomgående planlösning som medför rikligt med ljusinsläpp och en härlig rymd. Bostaden är i toppskick med påkostade tillval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är nymålade/tapetserade. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till både förskolor samt en ny grundskola för F-9 som är under produktion. Intill fastigheten ligger både fotbollsplan, lekplatser och en äventyrspark. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbanan, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. 

Generellt om lägenheten:
- Perfekt planerad bostad för barnfamiljen med stora sovrum, dubbla badrum och goda förvaringsytor.
- Terrass med trätrall om 24 kvm med eftermiddags- och kvällssol med slående fri utsikt över takåsar.  
- Toppskick med genomgående planlösning.
- Perfekta förvaringsytor via en walk-in-closet och flera garderober.
- Stora sociala ytor med plats för det stora sällskapet.
- Fullutrustat och stilrent kök bestående av integrerad diskmaskin, kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn,inbyggd mikrovågsugn samt en spisfläkt. Allt i rostfritt material från Siemens.
- Smakfullt badrum med vita kaklade väggar och varmgrå klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasväggar vit kommod, wc, tvättmaskin, torktumlare, utdragbar torkställning samt tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Goda förvaringsytor via praktiska överskåp.
- Gäst-wc med handfat och wc. Nymålade väggar och klinkergolv.
- Till lägenheten hör ett bra källarförråd