BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Björknäs

Klintvägen 47

  • 10 rum och kök
  • 150 kvm
  • Såld
  • 28933
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk sjöutsikt med Skurusundet som närmaste granne ligger detta generösa och välplanerade radhus på 178 kvm i attraktiva Björknäs. Radhuset har en trevlig planlösning med stora sociala ytor och bra privata ytor med många sovrum fördelade på tre våningsplan med plats för den stora familjen. Här finns möjlighet att skapa din egna planlösning efter behov. Närhet till natur, flertalet badsjöar såsom fina Glasbrukssjön, förskolor & skolor samt bra kommunikationer in till Slussen. Välkomna att uppleva detta unika hem på plats!

ENTRÉPLAN

Hall

Välkomnande hall med plats för klädavhängning bakom praktisk inbyggd garderobsvägg med spegeldörrar. Klinker med eluppvärmt golv och målade väggar.

Kök med matplats

Ett generöst och påkostat kök från Puustelli med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Köksluckor i vit högglans och stänkskydd i svart mellan bänk och skåp samt påkostad bänkskiva i granit. Kyl, induktionshäll (AEG) , inbyggnadsugn med ångfunktion och micro/ugn i bra arbetshöjd, integrerad diskmaskin samt fläkt (vitvaror Siemens) . Praktisk måttanpassad köksö som rymmer ytterligare förvaring och ger ett skönt barhäng. Naturlig plats för stort matbord invid fönster som släpper in gott om ljus där man överblickar Skurusundet. Ljust parkettgolv och målade väggar. Från köket når man den stora balkongen med plats för både matbord och loungedel i bästa västerläge med fri utsikt över vattnet.

Vardagsrum

I öppen planlösning mot köket ligger det ljusa vardagsrummet med plats för soffa och annat möblemang. Även här finns breda fönsterpartier som släpper in gott med ljus och utsikt över Skurusundet. Ljust parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 

Bra sovrum med platsbyggd loftsäng med underliggande skåpförvaring. Ljust parkettgolv och målade väggar.

Duschrum

Fint duschrum med dusch, wc och handfat. Kakel i klassiskt vitt och eluppvärmt klinkergolv.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga med tvättho, tvättmaskin från Miele samt bra förvaringsutrymmen. Frys från Husqvarna med inbyggd ismaskin. Plastmatta och målade väggar.

ÖVRE PLAN

Sovrum x 4

På övre plan finns idag fyra sovrum med plats för säng och skrivbord. Har finns möjligheten och skapa din egen planlösning efter behov! Ljust parkettgolv och målade väggar. 

Tre av rummen har idag loftsängar med underliggande skåpförvaring. Det fjärde sovrummet har garderobsvägg med skjutdörrar.

Duschrum

Rymligt duschrum med dusch, handfat i kommod, spegel med spotlights samt wc. Klinker på golv med elvärme och kaklade väggar.

Hall 

Rymlig hall med förvaring bakom skjutdörrar. Idag används detta rum som ett allrum. Ljust parkettgolv och målade väggar.

Vind

Stor vind med förvaringsmöjligheter (kallförråd).

NEDRE PLAN

Allrum

Fint allrum med plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Glaspartier mellan allrum och sovrum vilket ger ett fint ljusinsläpp och ger en känsla av rymd. Ljust parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 

Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra med förvaring bakom skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Från sovrummet når man den generösa altanen i bästa västerläge med utsikt över Skurusundet. Ljust parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 

Bra sovrum med plats för säng och skrivbord. Parkettgolv och målade väggar.

Walk in closet

Walk in closet med bra förvaringsmöjligheter. Ljust parkettgolv och målade väggar.

Duschrum med bastu & tvättstuga

Rymligt duschrum med dusch, wc, handfat och spegel. Stor tvättmaskin på 12 kg och stor torktumlare på 8 kg (Samsung) med praktisk bänk ovanför. Från duschrummet når man den charmiga bastun. Klinker på eluppvärmt golv och kaklade väggar.

Förråd

Praktiskt förråd med plats för allehanda ting. Plastmatta och målade väggar.