BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut / Enskede / Globen

Fyrvaktarkroken 10, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 2862
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva denna pärla och nyproducerade 3:a i populära Enskede / Blåsut med stor inglasad balkong. Väldisponerad bostad med öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum samt två separata sovrum. Inom 50 meter når ni tunnelbana (Blåsut) som tar er till T-centralen på 13 minuter. Lägenheten har med varsam hand inretts i stilfullt utförande vilket sätter en härlig karaktär på den i övrigt utmärkta planlösningen.

 

Lägenheten presenterar följande planlösning;

Hall:

Välkomnande hall med gott om förvaring i garderob samt hatthylla. Ljus mönstrad tapet och ekparkett. Säkerhetsdörr mot trapphuset

 

Vardagsrum:

Stort vardagsrum med plats för både sittgrupper och matbord i en öppen och social planlösning mot köket. Rummet har fina fönsterpartier mot balkongen och fint ljusflöde Vita väggar och ekparkett.

 

Stor inglasad balkong:

Stor balkong mot den trevliga innergården. Gott om plats för matgrupp eller sittgrupp samt en liten trädgårdsodling om man så vill.

 

Kök:

Hemtrevligt och modernt kök med fina ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns det gott om skåpsförvaring från Vedum med underliggande belysning samt mörka bänkskivor med bra arbetsytor och diskbänk. Stänkskydd i vitt kakel. Generös matplats som rymmer långbord i öppen planlösning med vardagsrummet. Maskinell utrustning från Electrolux i form av kyl, frys, diskmaskin, keramisk spishäll, inbyggnadsugn med varmluft och inbyggd mikrovågsugn. Vita väggar och ekparkett.

 

Sovrum 1:

Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Tyst och ostört läge.

 

Sovrum 2:

Sovrum med bra förvaring genom en skjutdörrsgarderob med två dörrar. Tapetserade väggar och ekparkett.

 

Badrum:

Fräscht helkaklat badrum med dusch, WC, handfat med kommod samt spegelskåp från Vedum. Vitt kakel samt svart klinkergolv med golvvärme. Klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare samlade under praktisk arbetsbänk samt plats för överskåp om så önskas. 

 

Förråd:

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fyrvaktarkoken 10 ligger i ett lugnt högt läge, men i direkt närhet till tunnelbana och service. Föreningens medlemmar har access till den stora gröna gården.