BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden

Hövdingagatan 1, 1tr

  • 2.5 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 308
  • 2090
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna charmiga pärla om ca 56 kvm med balkong och fönster i två väderstreck. Lägenheten är insynsskyddad och bjuder på bevarade originaldetaljer samt en planlösning med möjligheter. Parkettgolv i alla rum förutom hall och badrum med klinker. Bo i en stor 2:a med matsal eller gör som så många grannar och bygg om lägenheten till en 3:a. Här bor ni med allt ni önskar precis runt knuten; kommunikationer, service och sköna naturområden.

Lägenheten har ett luftigt vardagsrum som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Gott om plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, TV-bänk och matbord om så önskas. Här finner ni även utgång till den mysiga balkongen som vetter mot föreningens stora och lummiga innergård. Balkongen är utrustad med trätrall, rymmer bord och stolar och är ett fantastiskt extrarum på sommarhalvåret.

Kök med matrum och plats för bord för 6-8 personer. Ett kök med gott om förvaring i charmiga originalskåp och bra arbetsytor på två sidor. För den som önskar finns möjligheten att dela av köket och skapa ett extra sovrum av matrummet.

Sovrummet är ljust och rymligt med ett fint parketgolv. Här finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring i inbyggda garderober.

I hallen ligger ett slitstarkt klinkergolv, en rymlig yta där alla välkomnas in genom dörren. Här finns goda avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaring i skåp.

Med ingång från hallen nås det helkaklade badrummet med vitt klinker och grått kakel. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, handdukstork och två badrumsskåp. Möjlighet att installera tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten är belägen i ett fantastiskt lugnt område med endast ca 270 meters gångavstånd till tunnelbanans röda linje (Aspudden) som tar er in till stan på cirka 15 minuter. Omgivningarna bjuder på härliga promenadstråk med närhet till Aspuddsparken med b.la. mini-zoo och minigolfbana samt Aspuddens centrum med dess småstadsidyll som erbjuder både fik, affärer och service. Sist men inte minst har vi fantastiska Hägerstenshamnen och Vinterviken endast ca 10 minuters promenad från lägenheten.
 
Varmt välkomna på visning!