BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Handelsvägen 18

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 307
  • 3985
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet där modern inredning möter bevarad 20-talscharm!

Här bor ni på 44 välplanerade kvadratmeter i ett lummigt område i Gamla Enskede. Lägenheten har genomgående ljusa ytskick, vackra vita trägolv och en generös takhöjd. De härliga fönsterpartierna vetter ut mot vackra villor, grönska och Margaretaparken. Fönsterna är tidstypiska för 20-talet med spröjs och vackra fönsterbrädor i trä.

Redan i hallen möts man av en härlig känsla av lägenheten. Här finns en klädkammare för förvaring av ytterkläder, skor och mer därtill. Köket är renoverat med moderna materialval med gott om förvaring bakom de matta vita skåpsluckorna. Ovanför arbetsbänkskivan i komposit sitter en snyggt grått kakel. Diskhon är i keramik och blandaren har en lantlig stil. Kökets utrustning betsår av gasspis, ugn, integrerad diskmaskin, intregrerad kyl/frys samt en kolfilterfläkt. Innan man når vardagsrummet finns det även platsbyggda hyllor i köket för extra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och rymligt. Här finns det gott om plats för soffa, matbord för 4-6 personer samt övrigt möblemang. Även här finns en rymlig klädkammare med gott om förvaringsutrymme. Mellan kök och sovrum sitter en snygg glasdörr som bidrar till 20-talscharmen. Sovrummet rymmer en dubbelsäng samt gott om förvaringsmöjligheter. I dagsläget sitter här en snygg öppen garderobslösning som rymmer mycket men behåller en känsla av rymd i rummet. Lägenhetens badrum är helkaklat med vita väggar och ett grått klinkergolv. I badrummet finns wc, dusch, golvvärme, kommod samt ett spegelskåp. Det är förberett för tvättmaskin om man önskar sätta in det. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

 

Här bor ni i en stabil pch välskott förening med god ekonomi. Föreningen har under året renoverat den gemensamma gården där utemöbler kommer att ställas fram under sommaren. Alldels utanför dörren finner ni Margaretaparken där ni kan njuta av en skön promenad eller en picknick i grönskan. Inom gångavstånd finns även allt man kan tänka sig såsom tunnelbana, matbutik, apotek, blomsteraffär. Närmsta tunnelbanestation är Sandsborg. In till centralen tar det ca 15 minuter. Här finns även Matateljén och Gamla Enskede Matbod samt Gamla Enskede bageri i närheten av lägenheten.

 

Ett charmigt boende att trivas i från dag ett! Varmt välkomna på visning!